Bruiloft Ben en Janet in Venlo

Bruiloft van Ben en Janet, locatie Venlonazaal in Venlo.
Wij zijn uitgenodigd het door nieuwe bruidspaar, Ben en Janet, om onze photobooth te plaatsen bij hun huwelijksfeest. Het feest werd gehouden in het gezellige cafe Venlonazaal in Venlo. Venlonazaal is een combinatie van modern en klassiek. Venlonazaal is een erg sfeervolle locatie en heeft een intieme uitstraling.
Het nieuwe bruidspaar Ben en Janet hebben iets bijzonders met elkaar gemeen. Ze zijn namelijk enorme fans van Star Wars. Hiervoor hebben wij speciaal voor hun een unieke Star Wars gastenboek gemaakt. Van dit unieke en zelfontworpen gastenboek is geen tweede exemplaar in omloop. De muziek en de ambiance hebben ervoor gezorgd dat het bruiloftsfeest van Ben en Janet erg gezellig en sfeervol is.
Lucky Photobooth is uitgenodigd om hun fotohok te plaatsen bij hun bruiloft, er werden veel foto’s gemaakt. De genodigden waren zeer enthousiast over onze photobooth.
Namens het team van Lucky Photobooth willen wij Ben en Janet bedanken voor de gezelligheid en het huren van onze photobooth.

Leave a Reply