Bruiloft Martin en Evelien in Echteld

Bruiloft van en Martin en Evelien bij Kasteel Wijenburg in Echteld.
Kasteel Wijenburg heeft een goede sfeer, uitstraling en exclusiviteit. Op deze feestlocatie worden o.a. personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en themafeesten gehouden.
Lucky Photobooth was uitgenodigd door Martin en Evelien om ons fotohok te plaatsen bij hun bruiloft. Martin en Evelien beiden zijn naast professoren aan de Universiteit ook wereldreizigers. Na een poosje in de noordelijke landen te hebben gewoond, hebben ze nu voor Zuid Afrika gekozen. De bruiloft was een gezellige en ontspannen feest. De DJ heeft in de avond voor extra gezelligheid gezorgd. De bruid en bruidegom zien er chick uit. De genodigden waren enthousiast en erg te spreken over de photobooth.
Namens het team van Lucky Photobooth willen wij Martin en Evelien bedanken dat wij op jullie bruiloftsfeest aanwezig mochten zijn.

Leave a Reply