Nieuwjaarsfeest van Atlassian te Amsterdam

Het Nieuwjaarsfeest van Atlassian in Amsterdam locatie People’s Place. De nieuwjaarsbijeenkomst van het internationale IT-bedrijf “Atlassian” wordt gehouden in People’s Place in Amsterdam.
People’s Place een unieke, exclusieve locatie in het hartje van Amsterdam aan het Leidseplein. Vele bekende artiesten hebben deze sfeervolle locatie opgetreden. Meerdere bekende artiesten zoals Simply Red hebben in People’s Place ooit opgetreden. Op uitnodiging van Atlassian hebben wij onze photobooth geplaatst. Atlassian is een Australisch software bedrijf dat wereldwijd opereert. Hun motto is: Talent is belangrijker dan nationaliteit. Deze avond hebben wij enorm genoten van de enthousiaste medewerkers uit de verschillende landen.
Team LuckyPhotobooth wil langs deze weg Atlassian bedanken!

Leave a Reply