De photobooth

Welkom bij Lucky Photobooth

Lucky Photobooth is een aantrekkelijke en vervoerbare photobooth met hoge kwaliteit.

Dus geen losse camera. Jouw evenement zal omgetoverd worden waar jij en je vrienden nog jaren over na zullen praten. Om de stand te bouwen komen we één uur voordat evenement begint.

Plezier staat voorop

Het plezier en hilarische momenten begint binnen in onze photobooth. In korte tijd zult je nieuwe ideeën krijgen het moment vast te leggen.

Afhankelijk van de keuze krijg je 2 geprinte fotostrips. Een voor de gasten en een voor jezelf.

Je krijgt ook een digitale kopie van alle gemaakte grappige en meest rare pose foto’s die de mensen hebben bedacht

Huur je een Photobooth bij LuckyPhotobooth dan zullen we een koffer met hilarische accessoires meenemen.

Brillen, hoeden, petjes, photobooth rekwisieten, snorren, hoedjes, brillen op een stokje enz.  en nog veel meer! En zal aangepast worden aan het thema van het evenement.

Onze photobooth prijs is inclusief medewerker op locatie, transport, opbouw en afbouw van de photobooth.

Photobooth Afmetingen:

De Lucky photobooth is 2,5 meter lang en 1 meter breed. De Lucky Photobooth is demonteerbaar en kan op elke locatie worden opgebouwd.

Lucky photobooth

 

[vc_column_tekst]

Waarom de LuckyPhotobooth.

Wij werken met een professioneel team en we hebben een schat aan ervaring in feesten zoals bruiloften, feesten, bedrijfsevenementen en merk promotie. Wij zijn de betrouwbare partner en het team van Luckyphotobooth zal er alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken. Overal waar wij zijn geweest is men enorm enthousiast over onze service en onze photobooth, lees hier ons blog of de laatste reviews. Wij kunnen pas van ons succes praten als u tevreden bent.

Met de laatste moderne technologieën kunnen de foto’s gedeeld worden op facebook of gestuurd worden naar een e-mail adres.

Binnen een half uur tot 3 kwartier staat een moderne grote ovaal vormige photobooth tot uw beschikking. Het fotohok is aantrekkelijk en opvallend tegelijk. Het is een chique fotohok en straalt luxe uit. Wij zijn de enige in Nederland die zo’n grote en ovaal vormige photobooth hebben.

Dus geen krappe hokjes, waar maar 2 mensen tegelijk in kunnen. Geen losse camera’s. Wel een compact fotohok voorzien van alle gemakken.

Eenmaal binnen in het fotohok word je snel wegwijs gemaakt hoe het werkt. Met een druk op het touchscreen en het feest kan beginnen. Binnen enkele seconden is je fotostrip uitgeprint. De foto’s zijn scherp en levendig en van professionele kwaliteit. In de photobooth kun je met meerdere personen jullie mooiste momenten beleven. Je zult er versteld van staan. Met plezier en de opwinding van de gasten zal de Photobooth jullie herinneringen voor eeuwig vastleggen. Behalve dat de fotostrip wordt geprint geven wij als extra service een email koppeling. Foto’s worden automatisch naar je email adres gestuurd. Als klap op de vuurpijl zetten wij alle gemaakte foto’s op onze site, op een pagina die beveiligd wordt met een persoonlijk wachtwoord. Dit betekent dat je overal ter wereld de foto’s op eenvoudige en een snelle manier kan terugkijken en downloaden. Het wachtwoord wordt enkel aan de bevoegde personen verstrekt.

Huur je een fotohok bij LuckyPhotobooth dan zullen wij een koffer met hilarische accessoires meenemen, de ‘photo props’. Pruiken, brillen, hoeden, petjes, photobooth rekwisieten, snorren, hoedjes, brillen op een stokje en nog veel meer! En zal aangepast worden aan de thema van het evenement.

Met het touchscreen geven wij de gasten de mogelijkheid om de foto’s in kleur, zwart & wit of sepia af te drukken.

Het enige wat je nodig hebt is een vlakke ondergrond en een stopcontact en LuckyPhotobooth zorgt voor de rest.

[/vc_column_text]