Photobooth bruiloft

Photobooth Bruiloft:

Je onvergetelijke dag leg je vast met LuckyPhotobooth. Het is een moderne manier van herinneringen vastleggen.  In de photobooth gemaakte, hilarische foto’s zijn binnen enkele seconden gereed. Elke bruiloft is een bijzondere dag voor jullie en voor de gasten, waarvan iedereen de komende jaren nog zal praten. Alles wat wij bieden wordt op maat geleverd (logo, print, achtergrond, accessoires etc.) Ook worden de foto’s online gezet en beveiligd met unieke inloggegevens, zodat deze via elke telefoon, ipad, computer te bekijken zijn. Beleef de opwinding van de dag helemaal opnieuw en onze photobooth zal jullie onvergetelijke bruiloftsfeest vastleggen. Onze designer zal jullie helpen om de foto’s van eigen logo of achtergrond te voorzien. Dat maakt de fotostrip uniek. Om het feest nog completer te maken zullen we ervoor zorgen dat er een photobooth host(ess), persoonlijk aanwezig is om de gasten te begeleiden bij het maken van de foto’s.

Photobooth gastenboek

Ook kunnen we voor een gastenboek zorgen. Je familieleden, vrienden, collega’s en kennissen plakken dan een fotostrip en schrijven een bericht. Beleef de opwinding van de dag helemaal opnieuw en LuckyPhotobooth zal jullie onvergetelijke bruiloft vastleggen.

Professioneel foto-ontwerp

Onze professionele designer zal jullie helpen om de photobooth bruiloft foto’s te voorzien van een eigen logo en achtergrond. De foto’s ontvangt u binnen 24 uur na uw bruiloft digitaal. Om het feest nog completer te maken zullen we ook zorgen dat er een persoonlijke assistent aanwezig is. Alles wat wij bieden is volledig aanpasbaar,

Wilt u een photobooth bruiloft reserveren?

We helpen u graag