Photobooth urk huren

Photobooth huren Urk

Photobooth huren Urk? De Luckyphotobooth is vaak in de Urkse omgeving te vinden.

Vieren jullie binnenkort een mooi feest in Urk? En zou je er graag een photobooth bij willen huren? Wij helpen u graag met de beste en leukste fotohokjes in de regio. Met beste bedoelen wij de kwaliteit, met een hoge kwaliteits Canon camera maken wij de mooiste foto’s van uw bruiloft of feest. De Koningshof is een hele bekende locatie in Urk voor de Lucky photobooth bij de staartweg en het Urkerbos. Wij nemen al uw zorgen uit handen waardoor u een onbezorgde avond heeft.

Tarieven photobooth Urk

Lucky photobooth heeft al een fotokast te huur vanaf €379 en een fotohokje voor €477. Hiervoor mag u onbeperkt foto’s maken en printen tot in de kleine uurtjes.

Fotokast/fotopaal huren Urk

Ook voor een fotokast / fotopaal kunt u bij ons terecht. De fotopaal heeft als kenmerken dat u grote groepen kunt fotograferen. Dit terwijl de fotokast zelf minder ruimte in beslag neemt op uw feest. Mocht de locatie iets kleiner zijn, dan is de fotokast een leuke optie. We brengen de fotokast zonder reiskosten naar uw bestemming in het Urkse landschap.

Photobooth props en accessoires in Urk

We nemen een grote kist met de leukste accessoires en attributen mee naar Urk. Van hoeden, brillen en snorren tot boa’s en meer. Mochten jullie een aparte photobooth fotoprops wens hebben. Geef het gerust door en we nemen de attributen mee naar uw locatie aan het IJsselmeer.

Nu ook met gratis video photobooth mogelijkheden in Urk.

Willen jullie ook video berichten laten opnemen door de gasten? Dat kan nu ook, met een microfoon kunnen de Urkse gasten een bericht achterlaten voor het bruidspaar. Zien jullie het al voor je. De grappiste momenten ook op film vastgelegd.

fotokast huren urk
Fotokast huren urk

Reserveer hier jouw photobooth in Urk

Tot snel in Urk 🙂