Photobooth zakelijk

Photobooth zakelijk:

Wilt u uw doelgroep aan uw bedrijf binden? Lucky photobooth helpt u met haar grote expertise en kennis. Heeft u vragen over photobooth marketing in uw branche? Neem gerust contact op: contact

Photobooth marketing

Marketing voor je bedrijf:

 Social media is hot. Ruim 12 miljoen Nederlanders gebruikt het internet. Ruim 80% van de organisaties zoekt op internet naar de oplossing van hun probleem. Met deze cijfers is het wel duidelijk dat het voor een bedrijf belangrijk is om online aanwezig te zijn. Internet is tegenwoordig de modernste manier van marketing activiteit en heeft een enorm groot bereik. In deze moderne tijd van facebook, twitter, instagram, pinterest enz. spreken foto’s het meest aan. Met één opslag word je boodschap overgebracht.

Luckyphotobooth’s verbluffende foto’s zorgen hiervoor. De foto’s worden direct voorzien van een digitaal fotokader die we helemaal naar wens voor je ontwerpen. De foto’s kunnen direct op social media gedeeld worden of naar een persoonlijk e-mail adres worden gestuurd.

 

Photobooth Bedrijfsfeest:

Om een bedrijfsfeest of personeelsuitje onvergetelijk te maken zal LuckyPhotobooth de momenten voor eeuwig vastleggen met deze moderne techniek. Onze photobooth is aantrekkelijk en opvallend en zal veel aandacht trekken. Het is zeer makkelijk te bedienen. Eenmaal binnen in de cabine word je snel wegwijs gemaakt hoe het werkt. Op de startknop drukken en de pret begint. Binnen enkele seconden is je fotostrip geprint. De foto’s zijn scherp en levendig en van professionele kwaliteit. In de cabine kun je met meerdere personen de momenten beleven. Je zult er versteld over staan. Foto’s kunnen voorzien worden van een eigen logo en/of achtergrond. Onze professioneel grafisch designer zal je een handje helpen.

 

Promotie:

Onze photobooth is zeer geschikt om je merk te promoten. Of het nu gaat om lanceren van nieuwe producten of het promoten van een bestaand product. Wij helpen je graag om het product aan de man te helpen. Laat je merk op elke foto afdrukken. Kom met je eigen ontwerp of laat je helpen door onze professionele grafisch designer. Alles is mogelijk en wij doen dit altijd in overleg. Het fotohok met eigen logo of geheel in eigen huisstijl bekleden behoort tot de mogelijkheid. U levert ons een ontwerp en wij zullen ervoor zorgen dat de photobooth wordt bestickerd.

Wilt u een photobooth reserveren? Wij helpen u graag