Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Leek

★★★★★
Als ceremoniemeester heel tevreden met de goede service van het team van Lucky Photobooth, zowel vooraf als op de avond zelf. Tijdens de avond geen omkijken naar de Booth gehad, begeleiding voor het maken was vriendelijk en attent. Klasse en ontzettend bedankt!
- Wouter

Emmeloord

★★★★★
Hallo Luuk, Heel erg bedankt voor de fotostrips en het leuke filmpje! Onze gasten waren allemaal onwijs enthousiast over de photobooth! Mede daardoor is onze bruiloft erg gezellig geworden. ☺
- Gerjan en Ingrid

Hilversum

★★★★★
Wat waren jullie geweldig ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en flexibiliteit echt helemaal te gek. Ook de extra service die jullie hebben aangeboden was zeer welkom. Ik kan jullie met zeer zekerheid aanbevelen naar iedereen.
- Amanda

Amsterdam

★★★★★
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!
- Mylene van De Familie Film&TV/VPRO

Amsterdam

★★★★★
Wij hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!
- Bünyamin en Nariç

Hilversum

★★★★★
Lucky Photo Booth joined us for the Dance Dance Dance UK wrap party. They were efficient and reliable and managed to turnaround a very professional service at late notice. They added an element of fun to the party night. All our celebs and production teams were in and out of the booth all night and it really added to the evening. Thank you
- Catherine Saint, ITV Studios UK

Enschede

★★★★★
It was the second year consecutive when working with Lucky Photobooth for our Christmas fest in DesignLab Utwente, and every single time was a tremendous pleasure and the services delivered were exceptional. Wholeheartedly recommending it!
- Alexandra Bitea

Zwole

★★★★★
Wij zouden iedereen aanraden Lucky Photobooth in te huren! Ongelofelijk aardige mensen met een zeer plezierig contact; ze houden je goed op de hoogte en afspraak is afspraak. Professioneel en een mooie booth, ook de service op het evenement (in ons geval onze bruiloft) was super. De foto's werden heel snel nagestuurd. Conclusie: service voor, tijdens en na event top, leuke foto's en super mensen! Nog bedankt Luuk en Larissa!
- Jasper en Inge

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

Wemeldinge

★★★★★
Op 1 juni aanwezig op onze bruiloft. Wat een groot succes! Iedereen was erg enthousiast en de foto’s zijn ook erg leuk geworden! Luuk die heel de avond aanwezig was bij de photobooth was ook erg vriendelijk en leuk in de omgang. Super bedankt! Als we nog eens een feestje geven, zeker voor herhaling vatbaar!
- Linda

Schoonhoven

★★★★★
Wat een mooie avond met de Lucky photobooth. De gasten en wij vonden het prachtig en wij hebben een mooi gastenboek met leuke, gekke foto's. Lucky Photobooth super bedankt voor jullie aanwezigheid bij ons 25 jarig huwelijk. Ook de service: Topper en Toppie!!! Henk en Geke Euving
- Henk en Geke Euving

Ulft

★★★★★
Leuke photobooth, echt een grappige gadget tijdens ons centrumfeest. De booth was super snel opgezet en er konden direct foto's gemaakt worden! Ontzettend leuk dat men de foto's meteen mee naar huis kon nemen! Onze klanten én de medewerkers van ons kantoor hebben er erg veel plezier mee gehad! Aanrader!
- Open Makelaars

Nunspeet

★★★★★
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)
- M&M

Kampen

★★★★★
Wat was dit super op onze trouwdag, kader va de fitostrips volledig in stijl van onze trouwkaart en wat een top personeel aanwezig bij onze photobooth! Mede dankzij jullie een waanzinnige dag gehad! Bedankt!
- Erik & Joyce

Westerbork / Bovensmide

★★★★★
Ontzettend leuke aanvulling op onze trouwdag! Gasten waren ook super enthousiast. In combinatie met het gastenboek een erg leuk aandenken!
- David en Jojanneke Wanders

Hilversum

★★★★★
Voor het 2de jaar hebben wij, ouders van de Internationale School Hilversum, de Photo Booth via Lucky Photo Booth gehuurd voor het eindexamenfeest. Net zoals vorig jaar was het allemaal perfect geregeld. Goede en duidelijke communicatie, wensen voor de fotostrip zijn perfect uitgevoerd, leuke begeleiding op de avond zelf en photo booth was ook perfect op tijd. Voor de studenten een erg leuke herinnering aan hun eindexamenfeest.
- Mieke Heutink

Rotterdam

★★★★★
Jullie photobooth was echt een meerwaarde op ons nieuwjaarsfeest! En ook zo tof dat er foto’s en filmpjes gemaakt werden buiten de photobooth. Super goede service!!!
- Barber Stes

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Oldenzaal

★★★★★
Lucky Photobooth was een fantastische bijdrage aan ons personeelsfeest. Iedereen heeft met veel plezier gebruik gemaakt van de Photobooth en het geheel leverde hilarische taferelen op. Alle afspraken zijn nagekomen en beloftes waargemaakt, ook de host was zeer professioneel en gaf op een prettige en geduldige manier uitleg; hij had er zelf ook duidelijk plezier in. De fysieke en digitale foto's leverde een mooi resultaat van erg goede kwaliteit. Al met al een mooi concept en absolute aanrader op elk feest. Bedankt! Pharmaline GMP Bereidingsapotheek
- Pharmaline

Amsterdam

★★★★★
De Lucky Photobooth was een supertoevoeging aan de opening van ons lustrum. Goede communicatie vooraf en vriendelijke begeleiding bij het evenement zelf. We waren blij met jullie!
- Famke, SEFA

Echteld

★★★★★
Op 6 juli stonden jullie op onze bruiloft: wat was het mooi! Al onze gasten vertellen nog steeds enthousiast hoe ze genoten hebben van het fotohokje. Het fotohokje zelf is erg mooi: ziet er goed verzorgd uit, en is een echt mooi hokje. De foto's zijn ook van een heel goede kwaliteit! En de persoonlijke strip die voor ons ontworpen was, was ook heel mooi! Het allermooiste was eigenlijk wel het enthousiasme van Luuk zelf! Hij heeft er echt iets bijzonders van gemaakt! Aanmoedigen van de gasten, aandragen van assecoires -- of juist ook nog even een foto zonder. Het was zo gezellig! We zijn echt ontzettend blij dat we niet zomaar een fotohokje hadden, maar de Lucky Photobooth! Ik kan het iedereen van harte aanraden!
- Evelien van der Hurk

Hooglanderveen

★★★★★
Lucky Photobooth hadden we ingehuurd voor ons trouwfeest op 16 juni 2018 en was een groot succes. De Photobooth en de hosts sloegen goed aan bij ons en de gasten en de hosts (Jeremy en Iris) hadden alles goed opgezet en begeleid die avond. Ook wij raden Lucky Photobooth aan want hun service en voorbereiding zijn zeer goed.
- Irma en Dave

Venlo

★★★★★
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!
- Janet Hegger

Groningen

★★★★★
Ter ere van SKSG Got Talent hebben we een photobooth gehuurd. Wat een leuke foto's zijn het geworden! Het was een groot succes om met de kinderen deze leuke herinnering te maken. Echt een aanrader!
- Mirjam van der Scheer SKSG

Apeldoorn

★★★★★
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!
- herm hullegie

Nijmegen

★★★★★
Voor mijn verjaardag heb ik luckyphotobooth gehuurd super goeie service en heel veel compliment de gasten hebben het super naar ze zin gehad als thema had ik Halloween hele mooie ontwerp voor de foto strips! Wil je een leuke photobooth dan zit je hier zeker goed!! Vriendelijk personeel goeie service alles was top!!
- Giusy

Den Haag

★★★★★
De Lucky Photo Booth was een schot in de roos en een bijzondere aanvulling op ons feest. Jong en oud, iedereen heeft er veel lol aan beleefd. Het was leuk om de volgende dag al de foto’s te kunnen bekijken en na te genieten van een geslaagd feest. De service die LuckyPhoto Booth levert is uitmuntend, vriendelijk en professioneel. Een aanrader! Dank aan Luuk en Larissa.
- Ido en Marcel

Geldrop

★★★★★
Om je feestje een meerwaarde te geven moet je echt Lucky Photobooth inhuren! De gasten op onze bruiloft vonden het super leuk en wij zelf ook. Een aandenken voor de gasten en ook voor ons. De communicatie met Lucky Photobooth verliep enorm goed en ze dachten met ons mee, heel erg fijn! Perfecte service van begin tot eind. Ga zo door!
- Fam. Maagdenberg

Arnhem

★★★★★
Leuke toevoeging aan ons eindejaarsfeest! De foto's hangen hier op kantoor in de kamers aan de muur. Leuke herinnering en het zorgde voor veel hilariteit op de avond zelf.
- wendy

Heino

★★★★★
Wij hebben op 15 juni ons huwelijk gevierd en hadden voor het feest een booth gehuurd. Deze viel ontzettend in de smaak en iedereen heeft er van genoten. Perfecte service en altijd met een glimlach. Ons prachtige dag is mede dankzij de booth ontzettend geslaagd.
- Yvonne van Hasseld-Reuvekamp

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Emmeloord

★★★★★
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank
- Harry

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

Zwolle

★★★★★
Wat een ontzettende toffe toevoeging aan ons bruiloftsfeest. Onze gasten waren zeer enthousiast. Begeleiding van Luuk tijdens ons feest was ook top!!! Communicatie vooraf verliep goed. Bedankt voor deze onvergetelijke momenten die op een ontzettende toffe manier zijn vastgelegd!!
- Gerard en Ellen

Bedum

★★★★★
De photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Superleuk! Alle gasten waren helemaal enthousiast! En dan ook nog een leuke video ontvangen als leuke herinnering aan de avond. Iedereen aan te raden! Ook de gastheer was vriendelijk en gezellig aanwezig! Bedankt!!!
- Lisanne

Utrecht

★★★★★
Hoi Luuk en Jeremy, Hartelijk dank voor de foto’s en jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag! Jullie hadden het allemaal erg goed geregeld en we zijn dan ook zeer tevreden over jullie service. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij kennissen en collega’s Wellicht tot een volgende keer! Groet, Eva van Universiteit Utrecht
- Eva van Universiteit Utrecht

Zoutkamp

★★★★★
Voor een openingsfeest van onze samenwerkingsschool huurden wij de luckybooth. Wat een succes! De kinderen/ouders/bezoekers waren super enthousiast! De communicatie was duidelijk, snel en eenvoudig. Ter plekke een vriendelijke gastheer. Nogmaals bedankt!
- Marga

Zwolle

★★★★★
HET WAS ECHT FANTASTISCH!! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond. De foto’s en filmpjes spreken voor zich maar o, wat is het leuk om deze als extra herinnering te hebben. Jullie bieden echt enorm veel waar voor je geld. We hebben van iedereen complimenten terug gekregen over de Photo Booth en de manier waarop jullie dit begeleiden. Wij gaan jullie dan ook van harte aanbevelen Karien en Berto Kerstholt van two-gether.nl
- Karien en Berto Kerstholt

Gendt

★★★★★
Voor onze trouwdag hadden we een Lucky photobooth gehuurd, we wilde een leuk gastenboek maken met onze gasten. Dat is zeker gelukt!!! Samen met Lucky photobooth hebben we mooie fotostrips ontworpen. Het fotohokje was erg ruim en de gastheer was erg vriendelijk. De gasten hebben erg veel lol beleefd aan het maken van de foto's samen met de attributen die er bij zaten. Hierdoor hebben wij een heel leuk gastenboek gekregen met leuke foto's en berichtjes er in. Ik kan iedereen aanraden om bij een feest een photobooth te huren, je beleeft er veel lol aan!!! En de service van Lucky photobooth is fantastisch ze hebben er aan bijgedragen dat we kunnen terug kijken op een fantastisch geslaagd feest.
- Michaela Geurts Kamps

Roermond

★★★★★
Superleuke avond gehad. De Lucky Photobooth is een echte aanrader!
- M. Peeters

Holten

★★★★★
We hebben Lucky Photobooth geboekt voor een klant van ons. Ze waren uiterst zorgvuldig in de voorbereiding "op maat" en zeer vriendelijk personeel tijdens het draaien van het event. De gasten werden ongedwongend lachend op de foto gezet! Aanrader!
- Chantal

Leeuwarden

★★★★★
Voor een bedrijfsfeest hebben wij een photobooth gehuurd bij Luck Photobooth. Het was een groot succes en iedereen vond het geweldig! Luuk (de host) was een erg aardige man waar wij alles mee hebben geregeld, dit ging top! Mocht je een feest hebben en je zoekt iets leuks en unieks, dan is een photobooth bij Lucky Photobooth zeker een aanrader.
- Lisa Ernsten