Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Hooglanderveen

★★★★★
Lucky Photobooth hadden we ingehuurd voor ons trouwfeest op 16 juni 2018 en was een groot succes. De Photobooth en de hosts sloegen goed aan bij ons en de gasten en de hosts (Jeremy en Iris) hadden alles goed opgezet en begeleid die avond. Ook wij raden Lucky Photobooth aan want hun service en voorbereiding zijn zeer goed.
- Irma en Dave

Deventer e.o.

★★★★★
Voor de finaleavond van Hart voor Salland, onze jaarlijkse clubkas actie hebben wij een photobooth gehuurd. De communicatie vooraf was duidelijk en heel erg snel. Alles wordt netjes geregeld en afgestemd. Op het event zelf hebben we er geen omkijken naar gehad. De photobooth wordt volledig opgebouwd en weer afgebroken. Er zijn leuke attributen beschikbaar en de foto's waren de volgende dag meteen online beschikbaar voor iedereen. We gaan de photobooth zeker nog een keer inhuren!
- Rabobank Salland

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

Zwolle

★★★★☆
Tijdens het vieren van ons 25 jarig jubileum is door Photobooth ons feest mede een succes geworden met de juiste attributen werden meest leuke foto's gemaakt! Dank daarvoor en succes met jullie onderneming!
- RAV IJsselland

Zoutkamp

★★★★★
Voor een openingsfeest van onze samenwerkingsschool huurden wij de luckybooth. Wat een succes! De kinderen/ouders/bezoekers waren super enthousiast! De communicatie was duidelijk, snel en eenvoudig. Ter plekke een vriendelijke gastheer. Nogmaals bedankt!
- Marga

Doorwerth

★★★★★
Op onze bruiloft stond de lucky photobooth er. Gasten waren erg enthousiast, en wij zijn erg blij met de herinneringen in het mooie gastenboek en de online versie!
- Maaike en Rene

Eefde

★★★★★
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!
- Fam Veerman

Nijmegen

★★★★★
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
- Suzanne

Rotterdam

★★★★★
Was helemaal fantastisch!! Wat een unieke en onvergetelijke toevoeging op ons bruiloftsfeest!! Gasten waren ook super enthousiast! We kunnen dit iedereen (met klem!!) aanraden! Aardige hostesses ook!
- Lisanne van de Graaf

Leek

★★★★★
Als ceremoniemeester heel tevreden met de goede service van het team van Lucky Photobooth, zowel vooraf als op de avond zelf. Tijdens de avond geen omkijken naar de Booth gehad, begeleiding voor het maken was vriendelijk en attent. Klasse en ontzettend bedankt!
- Wouter

Zwole

★★★★★
Wij zouden iedereen aanraden Lucky Photobooth in te huren! Ongelofelijk aardige mensen met een zeer plezierig contact; ze houden je goed op de hoogte en afspraak is afspraak. Professioneel en een mooie booth, ook de service op het evenement (in ons geval onze bruiloft) was super. De foto's werden heel snel nagestuurd. Conclusie: service voor, tijdens en na event top, leuke foto's en super mensen! Nog bedankt Luuk en Larissa!
- Jasper en Inge

Amsterdam

★★★★★
De Lucky Photobooth was een supertoevoeging aan de opening van ons lustrum. Goede communicatie vooraf en vriendelijke begeleiding bij het evenement zelf. We waren blij met jullie!
- Famke, SEFA

Hilversum

★★★★★
Wat waren jullie geweldig ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en flexibiliteit echt helemaal te gek. Ook de extra service die jullie hebben aangeboden was zeer welkom. Ik kan jullie met zeer zekerheid aanbevelen naar iedereen.
- Amanda

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Apeldoorn

★★★★★
Wat is er een lol geweest op ons feestje afgelopen vrijdag! Onze gasten hebben zich geweldig uitgeleefd bij Abi en Delano; wij genieten van deze ontzettend leuke herinnering! Super gedaan Lucky Photobooth! Bedankt voor deze herinnering! Zeker een aanrader voor een feestje!
- Willemien Kemkes-Brouwer

Apeldoorn

★★★★★
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!
- herm hullegie

Vollehove

★★★★★
Fijne samenwerking met team Lucky Photobooth. Onze gasten waren erg enthousiast en dankzij de host staat ons gastenboek helemaal vol met allerlei leuke foto's. Super bedankt voor alles! Patrick en Joëlle
- Joëlle Heetebrij

Kampen

★★★★★
Luckyphotobooth was aanwezig op de Mooiste Dag 2018. Dit is een motortoertocht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking uit Kampen en omgeving. 250 motoren hebben een deelnemer achterop en een aantal deelnemers gaan met de bus mee. Dan vertrekken wij naar een feestlocatie in het bos. Dit jaar was dat in het Koningin Wilhelminabos in Dronten en daar konden onze deelnemers dus ook op de foto in de photobooth. Ontzettend leuk! De service is goed, de snelheid is goed. Heel erg bedankt dat jullie er bij waren en hopelijk tot een volgende keer!
- Stichting Live Life

Wezep

★★★★★
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!
- Erwin & Elsbeth

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

Rotterdam

★★★★★
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad tijdens ons 25 jarig jubileum feest van onze locatie. Het was tot in de puntjes geregeld, en er was gezellige begeleiding bij. Wij hebben zo vele mooie foto's als aandenken!!! Bedankt! Luckyphotobooth is zeker een aanrader!
- Christel

Culemborg

★★★★★
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!
- Daisy

Urk

★★★★★
Super leuke avond gehad met Lucky Photobooth tijdens onze bruiloft. Leuke foto's als herinnering en gezellige mensen als begeleiding erbij. Een echte aanrader!
- Rein & Lotte

Amsterdam

★★★★★
Managers Conference 2017. Het feest was mede Lucky Photobooth een groot succes!
- Mykim Truong Randstad Sourceright

Nunspeet

★★★★★
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)
- M&M

Amsterdam

★★★★★
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!
- Mylene van De Familie Film&TV/VPRO

Utrecht

★★★★★
De photobooth van Lucky Photobooth was echt een enorm leuke toevoeging op onze bruiloft! Leuk dat de gasten zich hiermee konden vermaken (als afwisseling op het feest) en dat ze meteen een aandenken hadden om mee naar huis te nemen. Het contact met en de service van Lucky Photobooth waren super. Wij zijn 100% tevreden!
- Frederieke

vierlingsbeek

★★★★★
Voor het bruiloftsfeest van mijn zus en haar man hebben we als cadeau een photobooth neergezet op het feest. Een daverend succes!
- Bart van Haaren

Amsterdam Zuidoost

★★★★★
Super geslaagde nieuwjaarsborrel voor de bewoners van Stadsdeel Amsterdam Bijlmer Centrum, mede een succes door de Lucky Photobooth en zijn vriendelijke medewerkers ! Echt een aanrader !!!!!!!!! Gerda Degenhart namens Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, team Bijlmer Centrum
- Stadsdeel Zuidoost

Hengelo

★★★★★
T.g.v. het 100 jarig bestaan van de HAVO/VWO afdeling van het Bataafs Lyceum (en zijn voorlopers) zijn jullie op de reünie op 14 oktober 2017 geweest. Alles rond de "Photobooth" was goed en vakkundig door jullie georganiseerd. En de oud-leerlingen en docenten hebben veel lol gehad bij het maken en zeker het bekijken van de foto's. Een echte aanrader voor een feest! Hartelijk bedankt.
- Bataafse Lyceum/Bataafse Kamp

Herten

★★★★★
Op 8 sept. jl was onze bruiloft. Wat was Lucky Photobooth een super toevoeging op ons feest! Het was super leuk, ook de gasten waren erg enthousiast! De fotostrips waren in dezelfde stijl ontworpen als onze trouwkaart, allemaal geen probleem. Hele goede service, bedankt! En een extra dank je wel aan onze host Abi, die het top heeft gedaan! We raden jullie zeker aan!
- Roy en Simone Leibbrand

Zwolle

★★★★★
HET WAS ECHT FANTASTISCH!! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond. De foto’s en filmpjes spreken voor zich maar o, wat is het leuk om deze als extra herinnering te hebben. Jullie bieden echt enorm veel waar voor je geld. We hebben van iedereen complimenten terug gekregen over de Photo Booth en de manier waarop jullie dit begeleiden. Wij gaan jullie dan ook van harte aanbevelen Karien en Berto Kerstholt van two-gether.nl
- Karien en Berto Kerstholt

Wemeldinge

★★★★★
Op 1 juni aanwezig op onze bruiloft. Wat een groot succes! Iedereen was erg enthousiast en de foto’s zijn ook erg leuk geworden! Luuk die heel de avond aanwezig was bij de photobooth was ook erg vriendelijk en leuk in de omgang. Super bedankt! Als we nog eens een feestje geven, zeker voor herhaling vatbaar!
- Linda

Heino

★★★★★
Wij hebben op 15 juni ons huwelijk gevierd en hadden voor het feest een booth gehuurd. Deze viel ontzettend in de smaak en iedereen heeft er van genoten. Perfecte service en altijd met een glimlach. Ons prachtige dag is mede dankzij de booth ontzettend geslaagd.
- Yvonne van Hasseld-Reuvekamp

Den Haag

★★★★★
De Lucky Photo Booth was een schot in de roos en een bijzondere aanvulling op ons feest. Jong en oud, iedereen heeft er veel lol aan beleefd. Het was leuk om de volgende dag al de foto’s te kunnen bekijken en na te genieten van een geslaagd feest. De service die LuckyPhoto Booth levert is uitmuntend, vriendelijk en professioneel. Een aanrader! Dank aan Luuk en Larissa.
- Ido en Marcel

Harderwijk

★★★★★
Lucky Photobooth was een aanwinst op onze bruiloft! De gasten en wijzelf hebben er veel lol van gehad tijdens de feestavond. De foto's zien er mooi uit en waren super om als bedankje mee te geven. Het design van onze trouwkaart kon op de fotostrip geplaatst worden, dit was voor ons echt een pluspunt. De communicatie met Lucky Photobooth verliep snel en duidelijk. Op de dag zelf hebben wij er helemaal geen omkijken naar gehad: alles werd geregeld. Hartelijk bedankt!
- Elianne

Nijkerk

★★★★★
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
- Paul van Rijn

Venlo

★★★★★
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!
- Janet Hegger

Schoonhoven

★★★★★
Wat een mooie avond met de Lucky photobooth. De gasten en wij vonden het prachtig en wij hebben een mooi gastenboek met leuke, gekke foto's. Lucky Photobooth super bedankt voor jullie aanwezigheid bij ons 25 jarig huwelijk. Ook de service: Topper en Toppie!!! Henk en Geke Euving
- Henk en Geke Euving

Utrecht

★★★★★
De communicatie vooraf met Lucky Photobooth verliep erg goed. Duidelijk, snel en eenvoudig. Op de avond zelf was het personeel dat aanwezig was super vriendelijk en het leek of zij zelf ook genoten van het feestje, dat is natuurlijk extra leuk. Onze gasten vonden het ook echt superleuk en er zijn heel veel foto's gemaakt. Een leuke extra activiteit op de avond. Achteraf kregen we meteen de foto's, zowel de foto's zoals ze afgedrukt werden als de individuele foto's ( originals). Al met al kunnen we het iedereen aanraden!
- Martijn & Jolijn

Zwolle

★★★★★
Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden
- Tinden Holterman

Arnhem

★★★★★
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!
- Matthijs