Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Zwolle

★★★★★
Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden
- Tinden Holterman

Utrecht

★★★★★
De photobooth van Lucky Photobooth was echt een enorm leuke toevoeging op onze bruiloft! Leuk dat de gasten zich hiermee konden vermaken (als afwisseling op het feest) en dat ze meteen een aandenken hadden om mee naar huis te nemen. Het contact met en de service van Lucky Photobooth waren super. Wij zijn 100% tevreden!
- Frederieke

Almere

★★★★★
Het was en geweldig feest. Iedereen heeft genoten, veel gasten waren blij verrast met de photobooth en vonden het erg leuk om een foto te laten maken. Heel veel dank aan Luuk en Nancy voor hun geduld en ook hun enthousiasme. Mede dankzij hun is het een geslaagde avond geworden. Heel erg bedankt. Groetjes en misschien tot een volgende keer.
- Firoza Kuijvenhoven

Arnhem

★★★★★
Leuke toevoeging aan ons eindejaarsfeest! De foto's hangen hier op kantoor in de kamers aan de muur. Leuke herinnering en het zorgde voor veel hilariteit op de avond zelf.
- wendy

Amsterdam

★★★★★
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!
- Mylene van De Familie Film&TV/VPRO

Kampen

★★★★★
Luckyphotobooth was aanwezig op de Mooiste Dag 2018. Dit is een motortoertocht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking uit Kampen en omgeving. 250 motoren hebben een deelnemer achterop en een aantal deelnemers gaan met de bus mee. Dan vertrekken wij naar een feestlocatie in het bos. Dit jaar was dat in het Koningin Wilhelminabos in Dronten en daar konden onze deelnemers dus ook op de foto in de photobooth. Ontzettend leuk! De service is goed, de snelheid is goed. Heel erg bedankt dat jullie er bij waren en hopelijk tot een volgende keer!
- Stichting Live Life

Oosterwolde

★★★★★
Op 26 augustus was Lucky photobooth bij ons. Het was geweldig!! Echt een aanrader voor een bruiloft! Service was goed, leuke mensen! Bedankt photobooth!!
- M&K

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

Rotterdam

★★★★★
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad tijdens ons 25 jarig jubileum feest van onze locatie. Het was tot in de puntjes geregeld, en er was gezellige begeleiding bij. Wij hebben zo vele mooie foto's als aandenken!!! Bedankt! Luckyphotobooth is zeker een aanrader!
- Christel

Hilversum

★★★★★
Wat waren jullie geweldig ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en flexibiliteit echt helemaal te gek. Ook de extra service die jullie hebben aangeboden was zeer welkom. Ik kan jullie met zeer zekerheid aanbevelen naar iedereen.
- Amanda

Elst

★★★★★
Wat een leuke aanvulling op onze bruiloft. Als je ooit twijfelt over een fotobooth. DOEN! wij hebben ons gasten boek gelezen en hardop gelachen om alle foto's en teksten. Echt super. De gastheer was ook heel leuk en vriendelijk en zorgde dat iedereen geholpen werd. Echt te gek!
- Kirsten Boere

Nuenen

★★★★☆
Foto booth was een aanwinst voor ons 25 jarig jubileum van ons toernooimeteen de foto mee werd erg gewaardeerd. Bedankt Luuk!
- Alkema

Nunspeet

★★★★★
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)
- M&M

Heino

★★★★★
Wat hebben wij en de gasten op onze bruiloft een plezier gehad met (en ín) de photobooth!! De contact vooraf met Luuk verliep heel prettig en de gastheer op de avond zelf (Abi) was zeer vriendelijk en gezellig! Ons idee was dat de photobooth vooral leuk zou zijn voor de kinderen die 's avonds aanwezig waren, maar achteraf blijkt dat jong en oud zich er goed mee vermaakt hebben! Geweldige foto's en een heel goede service.
- Inge en Richard

Eefde

★★★★★
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!
- Fam Veerman

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Nijkerk

★★★★★
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
- Paul van Rijn

Zeewolde

★★★★★
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!
- Martine

Wezep

★★★★★
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!
- Erwin & Elsbeth

Hattem

★★★★★
Super! De kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, het ontwerp van de foto strips zijn precies zoals we wilden en het personeel was ook erg vriendelijk! Al met al een geweldige avond en service!
- Lemstra

Hilversum

★★★★★
Lucky Photo Booth joined us for the Dance Dance Dance UK wrap party. They were efficient and reliable and managed to turnaround a very professional service at late notice. They added an element of fun to the party night. All our celebs and production teams were in and out of the booth all night and it really added to the evening. Thank you
- Catherine Saint, ITV Studios UK

Urk

★★★★★
De photo book was een hele leuke meerwaarde op de bruiloft. De gasten en wij vonden het super geslaagd. Het contact en de service is super goed. Een dikke pluim voor jullie!!! Groetjes van Sjoerd en Janita de Boer
- Bruidspaar de Boer

Kampen

★★★★★
Wat een goeie keuze was dit! Communicatie verliep heel duidelijk en er werd super snel geantwoord. De avond zelf was helemaal top geregeld. De assistent was super vriendelijk en hielp iedereen om er het maximale uit te halen. Zo attendeerde hij iedereen op onze eigen extra attributen, de mogelijkheid om de foto's tussentijds al digitaal naar jezelf te laten mailen, en wij hadden een gastenboek. Echt een aanrader, er rollen dan twee foto's uit en de tweede kan je in het gastenboek plakken met een stukje tekst. Het bruidspaar vond dit echt een super leuk cadeau en het is veel minder stijf dan een normaal gastenboek. Lekker gekke foto's erin. Ook tipte hij ons dat het aan het einde van de avond leuk was al het personeel ook even op de foto te zetten, zodat die ook een stukje in het gastenboek konden zetten. Verder totaal geen omkijken naar gehad en nu de volgende dag meteen leuk ook alle digitale foto's terug kunnen kijken. Prijstechnisch krijg je meer waar voor je geld in vergelijking met andere partijen, top!
- Patty

Delft

★★★★★
Wij hebben ook echt met tranen op onze wangen gezeten van het lachen toen we de volgende dag het gastenboek bekeken. Wat een fantastische avond! Ik wil jullie echt onwijs bedanken voor de avond, het was geweldig en de photobooth viel in goede smaak. Leuk en behulpzaam personeel met leuke ideeen! Zeker een DIKKE AANRADER!
- Hans & Vivianne

Dwingeloo

★★★★★
Jullie waren aanwezig op ons 25-jarig huwelijksfeest en het was helemaal TOP! Prima geregeld en het gaf veel lol!
- Paul & Ilonka

Harderwijk

★★★★★
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.
- heico

Echteld

★★★★★
Op 6 juli stonden jullie op onze bruiloft: wat was het mooi! Al onze gasten vertellen nog steeds enthousiast hoe ze genoten hebben van het fotohokje. Het fotohokje zelf is erg mooi: ziet er goed verzorgd uit, en is een echt mooi hokje. De foto's zijn ook van een heel goede kwaliteit! En de persoonlijke strip die voor ons ontworpen was, was ook heel mooi! Het allermooiste was eigenlijk wel het enthousiasme van Luuk zelf! Hij heeft er echt iets bijzonders van gemaakt! Aanmoedigen van de gasten, aandragen van assecoires -- of juist ook nog even een foto zonder. Het was zo gezellig! We zijn echt ontzettend blij dat we niet zomaar een fotohokje hadden, maar de Lucky Photobooth! Ik kan het iedereen van harte aanraden!
- Evelien van der Hurk

Olst

★★★★★
Afgelopen zaterdag was ons 12,5 jarig huwelijksfeest, daar hadden we luckyphotobooth voor ingehuurd. Toen we op de locatie aankwamen was luuk de laatste handelingen aan het verrichten en konden wij het eerst op de foto. Leuk van die ouderwetse strips komen eruit met de tekst die we besproken hadden. De gasten konden 1 stripje in het gastenboek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De gasten waren hier super enthousiast over, sommigen bijna verslaafd!! Haha. Al met al een super aanwinst voor een geslaagd feest met een bijzonder vriendelijke Host. Luuk en Larissa heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!!! Groeten Dieter en Rebecca
- Familie Wessels

Oldenzaal

★★★★★
Lucky Photobooth was een fantastische bijdrage aan ons personeelsfeest. Iedereen heeft met veel plezier gebruik gemaakt van de Photobooth en het geheel leverde hilarische taferelen op. Alle afspraken zijn nagekomen en beloftes waargemaakt, ook de host was zeer professioneel en gaf op een prettige en geduldige manier uitleg; hij had er zelf ook duidelijk plezier in. De fysieke en digitale foto's leverde een mooi resultaat van erg goede kwaliteit. Al met al een mooi concept en absolute aanrader op elk feest. Bedankt! Pharmaline GMP Bereidingsapotheek
- Pharmaline

Amsterdsm

★★★★★
Afgelopen zaterdag een super toffe Photobooth gehad op ons feest. Super mooie herinnering voor onze gasten! Doorslaand succes!! Merci xx
- RAVEN

Enschede

★★★★★
Super leuke toevoeging aan ons 25 jarig huwelijksfeest en abrahamfeeest het fotohokje.Echt een aanrader voor leuke gezellige vrolijke maffe foto's.Top bedrijf met vriendelijk personeel!!! Groetjes Remko e Anja
- Remko en Anja Linthorst

Arnhem

★★★★★
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!
- Matthijs

Venlo

★★★★★
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!
- Janet Hegger

Hengelo

★★★★★
Alles was goed geregeld! Top Service!!! De Gasten en wij waren tevreden en het was so much fun! Bedankt voor alles! Groetjes Simone en Sandra
- Sandra Criscillob

Hengelo

★★★★★
Ontzettend leuke avond gehad mede door de Photobooth. Iedereen vond het een leuk idee en zodra het gordijntje dicht ging, kwam er een hoop gegiebel uit de booth 😉 Enige minpuntje is dat als je denkt dat de foto gemaakt is, er een flits volgt en dàn pas de foto wordt gemaakt.
- Jan-Wilem en Yolanda

Geldrop

★★★★★
Voor een Taiwanese klant hebben we een Hawaiiaans feest georganiseerd op de IBC 2016 in Amsterdam. De photo booth was fantastisch, de gasten hebben er van genoten! De mannen van Lucky booth waren heel open en meedenkend, heel sympathiek en gezellig. De photo booth gaf net dat extra's aan het feest. En wat ook heel leuk was het ontwerp van de foto's was helemaal in dezelfde stijl als het thema van het feest, al met al top! Goede duidelijke service, zeker een aanrader!
- Denise

Groningen

★★★★★
Ter ere van SKSG Got Talent hebben we een photobooth gehuurd. Wat een leuke foto's zijn het geworden! Het was een groot succes om met de kinderen deze leuke herinnering te maken. Echt een aanrader!
- Mirjam van der Scheer SKSG

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

★★★★★
- Meijer

Westerbork / Bovensmide

★★★★★
Ontzettend leuke aanvulling op onze trouwdag! Gasten waren ook super enthousiast. In combinatie met het gastenboek een erg leuk aandenken!
- David en Jojanneke Wanders

Heerenveen

★★★★★
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!
- Eva