Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Bedum

★★★★★
De photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Superleuk! Alle gasten waren helemaal enthousiast! En dan ook nog een leuke video ontvangen als leuke herinnering aan de avond. Iedereen aan te raden! Ook de gastheer was vriendelijk en gezellig aanwezig! Bedankt!!!
- Lisanne

Enschede

★★★★★
It was the second year consecutive when working with Lucky Photobooth for our Christmas fest in DesignLab Utwente, and every single time was a tremendous pleasure and the services delivered were exceptional. Wholeheartedly recommending it!
- Alexandra Bitea

Wemeldinge

★★★★★
Op 1 juni aanwezig op onze bruiloft. Wat een groot succes! Iedereen was erg enthousiast en de foto’s zijn ook erg leuk geworden! Luuk die heel de avond aanwezig was bij de photobooth was ook erg vriendelijk en leuk in de omgang. Super bedankt! Als we nog eens een feestje geven, zeker voor herhaling vatbaar!
- Linda

Amsterdam

★★★★★
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!
- Mylene van De Familie Film&TV/VPRO

Utrecht

★★★★★
De photobooth van Lucky Photobooth was echt een enorm leuke toevoeging op onze bruiloft! Leuk dat de gasten zich hiermee konden vermaken (als afwisseling op het feest) en dat ze meteen een aandenken hadden om mee naar huis te nemen. Het contact met en de service van Lucky Photobooth waren super. Wij zijn 100% tevreden!
- Frederieke

Wezep

★★★★★
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!
- Erwin & Elsbeth

Apeldoorn

★★★★★
Mede dankzij Lucky Photobooth hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad. Onze gasten vonden de fotobooth geweldig! Wij hebben hele leuke foto's aan onze party over gehouden. Het is een echte aanrader om deze fotobooth op je feestje te hebben.
- Izaak & Martine Veerman

Nijkerk

★★★★★
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
- Paul van Rijn

Zeewolde

★★★★★
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!
- Martine

Gendt

★★★★★
Voor onze trouwdag hadden we een Lucky photobooth gehuurd, we wilde een leuk gastenboek maken met onze gasten. Dat is zeker gelukt!!! Samen met Lucky photobooth hebben we mooie fotostrips ontworpen. Het fotohokje was erg ruim en de gastheer was erg vriendelijk. De gasten hebben erg veel lol beleefd aan het maken van de foto's samen met de attributen die er bij zaten. Hierdoor hebben wij een heel leuk gastenboek gekregen met leuke foto's en berichtjes er in. Ik kan iedereen aanraden om bij een feest een photobooth te huren, je beleeft er veel lol aan!!! En de service van Lucky photobooth is fantastisch ze hebben er aan bijgedragen dat we kunnen terug kijken op een fantastisch geslaagd feest.
- Michaela Geurts Kamps

Vollehove

★★★★★
Fijne samenwerking met team Lucky Photobooth. Onze gasten waren erg enthousiast en dankzij de host staat ons gastenboek helemaal vol met allerlei leuke foto's. Super bedankt voor alles! Patrick en Joëlle
- Joëlle Heetebrij

Oosterwolde

★★★★★
onze bruiloft alweer bijna 2 jaar geleden.. we hadden ook via dit bedrijf een photobooth op onze bruiloft en het was echt een succes!! Nog steeds kijk ik af en toe alle leuke fotos terug. Top bedrijf, goeie service!! Eigenlijks is de fotobooth op elke bruiloft onmisbaar;)
- K.G.K

Arnhem

★★★★★
Leuke toevoeging aan ons eindejaarsfeest! De foto's hangen hier op kantoor in de kamers aan de muur. Leuke herinnering en het zorgde voor veel hilariteit op de avond zelf.
- wendy

Amsterdsm

★★★★★
Afgelopen zaterdag een super toffe Photobooth gehad op ons feest. Super mooie herinnering voor onze gasten! Doorslaand succes!! Merci xx
- RAVEN

Harderwijk

★★★★★
Lucky Photobooth was een aanwinst op onze bruiloft! De gasten en wijzelf hebben er veel lol van gehad tijdens de feestavond. De foto's zien er mooi uit en waren super om als bedankje mee te geven. Het design van onze trouwkaart kon op de fotostrip geplaatst worden, dit was voor ons echt een pluspunt. De communicatie met Lucky Photobooth verliep snel en duidelijk. Op de dag zelf hebben wij er helemaal geen omkijken naar gehad: alles werd geregeld. Hartelijk bedankt!
- Elianne

Groningen

★★★★★
De Photobooth was een onwijs leuke toevoeging op ons evenement tijdens een borrel! Daarnaast is de host ook erg aardig en verloopt alle communicatie vlekkeloos.
- Lisanne Venema

Arnhem

★★★★★
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!
- Matthijs

Almere

★★★★★
Het was en geweldig feest. Iedereen heeft genoten, veel gasten waren blij verrast met de photobooth en vonden het erg leuk om een foto te laten maken. Heel veel dank aan Luuk en Nancy voor hun geduld en ook hun enthousiasme. Mede dankzij hun is het een geslaagde avond geworden. Heel erg bedankt. Groetjes en misschien tot een volgende keer.
- Firoza Kuijvenhoven

Zwolle

★★★★★
Wat een ontzettende toffe toevoeging aan ons bruiloftsfeest. Onze gasten waren zeer enthousiast. Begeleiding van Luuk tijdens ons feest was ook top!!! Communicatie vooraf verliep goed. Bedankt voor deze onvergetelijke momenten die op een ontzettende toffe manier zijn vastgelegd!!
- Gerard en Ellen

Aalsmeer

★★★★★
Het is ontzettend leuk zo'n fotohokje! Het geeft een gezellige sfeer en lekker informeel. De service was top! Ontzettend aardige man! Het hele arrangement is een aanrader voor elk feest!
- Lunchroom Marcon

apeldoorn

★★★★★
we hebben de booth ingehuurd voor ons 12,5 Jr huwelijksfeest en het was vanaf eerste tot laatste contact super! helder, simpel en snel. van het opbouwen merkten we niets en de begeleiding was ookan perfect. een echte aanrader!
- maroesja klomp

Elst

★★★★★
Wat een leuke aanvulling op onze bruiloft. Als je ooit twijfelt over een fotobooth. DOEN! wij hebben ons gasten boek gelezen en hardop gelachen om alle foto's en teksten. Echt super. De gastheer was ook heel leuk en vriendelijk en zorgde dat iedereen geholpen werd. Echt te gek!
- Kirsten Boere

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Emmeloord

★★★★★
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank
- Harry

Nijmegen

★★★★★
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
- Suzanne

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

Hattem

★★★★★
Super! De kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, het ontwerp van de foto strips zijn precies zoals we wilden en het personeel was ook erg vriendelijk! Al met al een geweldige avond en service!
- Lemstra

Amsterdam Zuidoost

★★★★★
Super geslaagde nieuwjaarsborrel voor de bewoners van Stadsdeel Amsterdam Bijlmer Centrum, mede een succes door de Lucky Photobooth en zijn vriendelijke medewerkers ! Echt een aanrader !!!!!!!!! Gerda Degenhart namens Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, team Bijlmer Centrum
- Stadsdeel Zuidoost

Hilversum

★★★★★
Voor het 2de jaar hebben wij, ouders van de Internationale School Hilversum, de Photo Booth via Lucky Photo Booth gehuurd voor het eindexamenfeest. Net zoals vorig jaar was het allemaal perfect geregeld. Goede en duidelijke communicatie, wensen voor de fotostrip zijn perfect uitgevoerd, leuke begeleiding op de avond zelf en photo booth was ook perfect op tijd. Voor de studenten een erg leuke herinnering aan hun eindexamenfeest.
- Mieke Heutink

Zwole

★★★★★
Wij zouden iedereen aanraden Lucky Photobooth in te huren! Ongelofelijk aardige mensen met een zeer plezierig contact; ze houden je goed op de hoogte en afspraak is afspraak. Professioneel en een mooie booth, ook de service op het evenement (in ons geval onze bruiloft) was super. De foto's werden heel snel nagestuurd. Conclusie: service voor, tijdens en na event top, leuke foto's en super mensen! Nog bedankt Luuk en Larissa!
- Jasper en Inge

Venlo

★★★★★
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!
- Janet Hegger

Culemborg

★★★★★
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!
- Daisy

Den Haag

★★★★★
De Lucky Photo Booth was een schot in de roos en een bijzondere aanvulling op ons feest. Jong en oud, iedereen heeft er veel lol aan beleefd. Het was leuk om de volgende dag al de foto’s te kunnen bekijken en na te genieten van een geslaagd feest. De service die LuckyPhoto Booth levert is uitmuntend, vriendelijk en professioneel. Een aanrader! Dank aan Luuk en Larissa.
- Ido en Marcel

Amsterdam

★★★★★
Hoi Luuk, Bedankt voorde ontzettend goede zorgen voor en tijdens het evenement! Het was een geslaagde middag/avond en dankzij jullie net even specialer. De foto’s zijn erg leuk geworden! We zullen jullie zeker een volgende keer weer benaderen! Hartelijke groet, Manon van Maurik De Familie Film & TV
- M. van Maurik. De Familie Film ^TV

Utrecht

★★★★★
Hoi Luuk en Jeremy, Hartelijk dank voor de foto’s en jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag! Jullie hadden het allemaal erg goed geregeld en we zijn dan ook zeer tevreden over jullie service. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij kennissen en collega’s Wellicht tot een volgende keer! Groet, Eva van Universiteit Utrecht
- Eva van Universiteit Utrecht

Groningen

★★★★★
De photobooth op de Beta Business Days 2018 was een goede toevoeging van ons evenement! De fotostrips zagen er mooi uit en de samenwerking verliep, tijdens en voor het evenement, heel soepel. Ik zou Lucky Photobooth zeker aanraden en nogmaals bedankt!
- Iris, BBD 2018

Urk

★★★★★
Super leuke avond gehad met Lucky Photobooth tijdens onze bruiloft. Leuke foto's als herinnering en gezellige mensen als begeleiding erbij. Een echte aanrader!
- Rein & Lotte

★★★★★
- Meijer

Emmeloord

★★★★★
Hallo Luuk, Heel erg bedankt voor de fotostrips en het leuke filmpje! Onze gasten waren allemaal onwijs enthousiast over de photobooth! Mede daardoor is onze bruiloft erg gezellig geworden. ☺
- Gerjan en Ingrid

Rotterdam

★★★★★
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad tijdens ons 25 jarig jubileum feest van onze locatie. Het was tot in de puntjes geregeld, en er was gezellige begeleiding bij. Wij hebben zo vele mooie foto's als aandenken!!! Bedankt! Luckyphotobooth is zeker een aanrader!
- Christel

Amsterdam

★★★★★
Wij hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!
- Bünyamin en Nariç

Hilversum

★★★★★
Lucky Photo Booth joined us for the Dance Dance Dance UK wrap party. They were efficient and reliable and managed to turnaround a very professional service at late notice. They added an element of fun to the party night. All our celebs and production teams were in and out of the booth all night and it really added to the evening. Thank you
- Catherine Saint, ITV Studios UK