Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Westerbork / Bovensmide

★★★★★
Ontzettend leuke aanvulling op onze trouwdag! Gasten waren ook super enthousiast. In combinatie met het gastenboek een erg leuk aandenken!
- David en Jojanneke Wanders

Amsterdam

★★★★★
De Lucky Photobooth was een supertoevoeging aan de opening van ons lustrum. Goede communicatie vooraf en vriendelijke begeleiding bij het evenement zelf. We waren blij met jullie!
- Famke, SEFA

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Den Haag

★★★★★
De Lucky Photo Booth was een schot in de roos en een bijzondere aanvulling op ons feest. Jong en oud, iedereen heeft er veel lol aan beleefd. Het was leuk om de volgende dag al de foto’s te kunnen bekijken en na te genieten van een geslaagd feest. De service die LuckyPhoto Booth levert is uitmuntend, vriendelijk en professioneel. Een aanrader! Dank aan Luuk en Larissa.
- Ido en Marcel

Zwolle

★★★★★
HET WAS ECHT FANTASTISCH!! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond. De foto’s en filmpjes spreken voor zich maar o, wat is het leuk om deze als extra herinnering te hebben. Jullie bieden echt enorm veel waar voor je geld. We hebben van iedereen complimenten terug gekregen over de Photo Booth en de manier waarop jullie dit begeleiden. Wij gaan jullie dan ook van harte aanbevelen Karien en Berto Kerstholt van two-gether.nl
- Karien en Berto Kerstholt

Nijkerk

★★★★★
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
- Paul van Rijn

Bedum

★★★★★
De photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Superleuk! Alle gasten waren helemaal enthousiast! En dan ook nog een leuke video ontvangen als leuke herinnering aan de avond. Iedereen aan te raden! Ook de gastheer was vriendelijk en gezellig aanwezig! Bedankt!!!
- Lisanne

Urk

★★★★★
De photo book was een hele leuke meerwaarde op de bruiloft. De gasten en wij vonden het super geslaagd. Het contact en de service is super goed. Een dikke pluim voor jullie!!! Groetjes van Sjoerd en Janita de Boer
- Bruidspaar de Boer

Zwolle

★★★★★
Ontzettend leuke activiteit en aandenken voor de kinderen tijdens en na Jeugdland. Gezellige gastheer die alles mogelijk maakte en flexibel was. Zeker weten een aanrader!!
- Jeugdland Zwolle Zuid

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Tiel

★★★★★
De aanwezigheid van Lucky Photobooth heeft het bruiloftsfeest extra leuk gemaakt. We hebben een fantastisch gastenboek eraan overgehouden en de gasten hebben een leuke foto herinnering! De communicatie vooraf liep erg goed en ook op het feest werden de gasten hartstikke leuk begeleid.
- Frederieke

Apeldoorn

★★★★★
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!
- herm hullegie

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

Schoonhoven

★★★★★
Wat een mooie avond met de Lucky photobooth. De gasten en wij vonden het prachtig en wij hebben een mooi gastenboek met leuke, gekke foto's. Lucky Photobooth super bedankt voor jullie aanwezigheid bij ons 25 jarig huwelijk. Ook de service: Topper en Toppie!!! Henk en Geke Euving
- Henk en Geke Euving

Nijmegen

★★★★★
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
- Suzanne

Culemborg

★★★★★
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!
- Daisy

Aalsmeer

★★★★★
Het is ontzettend leuk zo'n fotohokje! Het geeft een gezellige sfeer en lekker informeel. De service was top! Ontzettend aardige man! Het hele arrangement is een aanrader voor elk feest!
- Lunchroom Marcon

Hengelo

★★★★★
Alles was goed geregeld! Top Service!!! De Gasten en wij waren tevreden en het was so much fun! Bedankt voor alles! Groetjes Simone en Sandra
- Sandra Criscillob

Dwingeloo

★★★★★
Jullie waren aanwezig op ons 25-jarig huwelijksfeest en het was helemaal TOP! Prima geregeld en het gaf veel lol!
- Paul & Ilonka

Nijmegen

★★★★★
Voor mijn verjaardag heb ik luckyphotobooth gehuurd super goeie service en heel veel compliment de gasten hebben het super naar ze zin gehad als thema had ik Halloween hele mooie ontwerp voor de foto strips! Wil je een leuke photobooth dan zit je hier zeker goed!! Vriendelijk personeel goeie service alles was top!!
- Giusy

Amsterdam

★★★★★
Hoi Luuk, Bedankt voorde ontzettend goede zorgen voor en tijdens het evenement! Het was een geslaagde middag/avond en dankzij jullie net even specialer. De foto’s zijn erg leuk geworden! We zullen jullie zeker een volgende keer weer benaderen! Hartelijke groet, Manon van Maurik De Familie Film & TV
- M. van Maurik. De Familie Film ^TV

Hengelo

★★★★★
Super bedankt!! Dit wordt een ware traditie voor alle geslaagden van het Bataafs Lyceum. Leuke, spontane foto's. Dankzij Luuk. Dank je wel. Tot volgende keer weer!!! 🙂
- Bataafs Lyceum

Rotterdam

★★★★★
Jullie photobooth was echt een meerwaarde op ons nieuwjaarsfeest! En ook zo tof dat er foto’s en filmpjes gemaakt werden buiten de photobooth. Super goede service!!!
- Barber Stes

Kampen

★★★★★
Wat een goeie keuze was dit! Communicatie verliep heel duidelijk en er werd super snel geantwoord. De avond zelf was helemaal top geregeld. De assistent was super vriendelijk en hielp iedereen om er het maximale uit te halen. Zo attendeerde hij iedereen op onze eigen extra attributen, de mogelijkheid om de foto's tussentijds al digitaal naar jezelf te laten mailen, en wij hadden een gastenboek. Echt een aanrader, er rollen dan twee foto's uit en de tweede kan je in het gastenboek plakken met een stukje tekst. Het bruidspaar vond dit echt een super leuk cadeau en het is veel minder stijf dan een normaal gastenboek. Lekker gekke foto's erin. Ook tipte hij ons dat het aan het einde van de avond leuk was al het personeel ook even op de foto te zetten, zodat die ook een stukje in het gastenboek konden zetten. Verder totaal geen omkijken naar gehad en nu de volgende dag meteen leuk ook alle digitale foto's terug kunnen kijken. Prijstechnisch krijg je meer waar voor je geld in vergelijking met andere partijen, top!
- Patty

Harderwijk

★★★★★
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.
- heico

Venlo

★★★★★
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!
- Janet Hegger

Enschede

★★★★★
Super leuke toevoeging aan ons 25 jarig huwelijksfeest en abrahamfeeest het fotohokje.Echt een aanrader voor leuke gezellige vrolijke maffe foto's.Top bedrijf met vriendelijk personeel!!! Groetjes Remko e Anja
- Remko en Anja Linthorst

Arnhem

★★★★★
Leuke toevoeging aan ons eindejaarsfeest! De foto's hangen hier op kantoor in de kamers aan de muur. Leuke herinnering en het zorgde voor veel hilariteit op de avond zelf.
- wendy

Oosterwolde

★★★★★
Op 26 augustus was Lucky photobooth bij ons. Het was geweldig!! Echt een aanrader voor een bruiloft! Service was goed, leuke mensen! Bedankt photobooth!!
- M&K

Zwolle

★★★★★
Wat een ontzettende toffe toevoeging aan ons bruiloftsfeest. Onze gasten waren zeer enthousiast. Begeleiding van Luuk tijdens ons feest was ook top!!! Communicatie vooraf verliep goed. Bedankt voor deze onvergetelijke momenten die op een ontzettende toffe manier zijn vastgelegd!!
- Gerard en Ellen

Heerenveen

★★★★★
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!
- Eva

Roermond

★★★★★
Superleuke avond gehad. De Lucky Photobooth is een echte aanrader!
- M. Peeters

Gendt

★★★★★
Voor onze trouwdag hadden we een Lucky photobooth gehuurd, we wilde een leuk gastenboek maken met onze gasten. Dat is zeker gelukt!!! Samen met Lucky photobooth hebben we mooie fotostrips ontworpen. Het fotohokje was erg ruim en de gastheer was erg vriendelijk. De gasten hebben erg veel lol beleefd aan het maken van de foto's samen met de attributen die er bij zaten. Hierdoor hebben wij een heel leuk gastenboek gekregen met leuke foto's en berichtjes er in. Ik kan iedereen aanraden om bij een feest een photobooth te huren, je beleeft er veel lol aan!!! En de service van Lucky photobooth is fantastisch ze hebben er aan bijgedragen dat we kunnen terug kijken op een fantastisch geslaagd feest.
- Michaela Geurts Kamps

Holten

★★★★★
We hebben Lucky Photobooth geboekt voor een klant van ons. Ze waren uiterst zorgvuldig in de voorbereiding "op maat" en zeer vriendelijk personeel tijdens het draaien van het event. De gasten werden ongedwongend lachend op de foto gezet! Aanrader!
- Chantal

apeldoorn

★★★★★
we hebben de booth ingehuurd voor ons 12,5 Jr huwelijksfeest en het was vanaf eerste tot laatste contact super! helder, simpel en snel. van het opbouwen merkten we niets en de begeleiding was ookan perfect. een echte aanrader!
- maroesja klomp

Olst

★★★★★
Afgelopen zaterdag was ons 12,5 jarig huwelijksfeest, daar hadden we luckyphotobooth voor ingehuurd. Toen we op de locatie aankwamen was luuk de laatste handelingen aan het verrichten en konden wij het eerst op de foto. Leuk van die ouderwetse strips komen eruit met de tekst die we besproken hadden. De gasten konden 1 stripje in het gastenboek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De gasten waren hier super enthousiast over, sommigen bijna verslaafd!! Haha. Al met al een super aanwinst voor een geslaagd feest met een bijzonder vriendelijke Host. Luuk en Larissa heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!!! Groeten Dieter en Rebecca
- Familie Wessels

Hilversum

★★★★★
Voor het 2de jaar hebben wij, ouders van de Internationale School Hilversum, de Photo Booth via Lucky Photo Booth gehuurd voor het eindexamenfeest. Net zoals vorig jaar was het allemaal perfect geregeld. Goede en duidelijke communicatie, wensen voor de fotostrip zijn perfect uitgevoerd, leuke begeleiding op de avond zelf en photo booth was ook perfect op tijd. Voor de studenten een erg leuke herinnering aan hun eindexamenfeest.
- Mieke Heutink

★★★★★
- Meijer

Enschede

★★★★★
It was the second year consecutive when working with Lucky Photobooth for our Christmas fest in DesignLab Utwente, and every single time was a tremendous pleasure and the services delivered were exceptional. Wholeheartedly recommending it!
- Alexandra Bitea

Emmeloord

★★★★★
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank
- Harry

Geldrop

★★★★★
Voor een Taiwanese klant hebben we een Hawaiiaans feest georganiseerd op de IBC 2016 in Amsterdam. De photo booth was fantastisch, de gasten hebben er van genoten! De mannen van Lucky booth waren heel open en meedenkend, heel sympathiek en gezellig. De photo booth gaf net dat extra's aan het feest. En wat ook heel leuk was het ontwerp van de foto's was helemaal in dezelfde stijl als het thema van het feest, al met al top! Goede duidelijke service, zeker een aanrader!
- Denise

Amsterdam

★★★★☆
Hele leuke toevoeging aan ons Kerstdiner! Goede service en duidelijke communicatie. Bedankt!
- Curious Kids