Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Amsterdam Zuidoost

★★★★★
Super geslaagde nieuwjaarsborrel voor de bewoners van Stadsdeel Amsterdam Bijlmer Centrum, mede een succes door de Lucky Photobooth en zijn vriendelijke medewerkers ! Echt een aanrader !!!!!!!!! Gerda Degenhart namens Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, team Bijlmer Centrum
- Stadsdeel Zuidoost

Amsterdam

★★★★★
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!
- Mylene van De Familie Film&TV/VPRO

Groningen

★★★★★
Ter ere van SKSG Got Talent hebben we een photobooth gehuurd. Wat een leuke foto's zijn het geworden! Het was een groot succes om met de kinderen deze leuke herinnering te maken. Echt een aanrader!
- Mirjam van der Scheer SKSG

Kampen

★★★★★
Wat een goeie keuze was dit! Communicatie verliep heel duidelijk en er werd super snel geantwoord. De avond zelf was helemaal top geregeld. De assistent was super vriendelijk en hielp iedereen om er het maximale uit te halen. Zo attendeerde hij iedereen op onze eigen extra attributen, de mogelijkheid om de foto's tussentijds al digitaal naar jezelf te laten mailen, en wij hadden een gastenboek. Echt een aanrader, er rollen dan twee foto's uit en de tweede kan je in het gastenboek plakken met een stukje tekst. Het bruidspaar vond dit echt een super leuk cadeau en het is veel minder stijf dan een normaal gastenboek. Lekker gekke foto's erin. Ook tipte hij ons dat het aan het einde van de avond leuk was al het personeel ook even op de foto te zetten, zodat die ook een stukje in het gastenboek konden zetten. Verder totaal geen omkijken naar gehad en nu de volgende dag meteen leuk ook alle digitale foto's terug kunnen kijken. Prijstechnisch krijg je meer waar voor je geld in vergelijking met andere partijen, top!
- Patty

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Gendt

★★★★★
Voor onze trouwdag hadden we een Lucky photobooth gehuurd, we wilde een leuk gastenboek maken met onze gasten. Dat is zeker gelukt!!! Samen met Lucky photobooth hebben we mooie fotostrips ontworpen. Het fotohokje was erg ruim en de gastheer was erg vriendelijk. De gasten hebben erg veel lol beleefd aan het maken van de foto's samen met de attributen die er bij zaten. Hierdoor hebben wij een heel leuk gastenboek gekregen met leuke foto's en berichtjes er in. Ik kan iedereen aanraden om bij een feest een photobooth te huren, je beleeft er veel lol aan!!! En de service van Lucky photobooth is fantastisch ze hebben er aan bijgedragen dat we kunnen terug kijken op een fantastisch geslaagd feest.
- Michaela Geurts Kamps

Utrecht

★★★★★
Minder dan een week van tevoren Lucky Photobooth gehuurd voor introductieweekend studievereniging in Epe. Samenwerking was bijzonder snel en behulpzaam. De ontworpen fotostrips waren een groot succes en achteraf veel enthousiaste reacties van de deelnemers ontvangen. Zeker een aanrader!
- Introductiecommissie sv Perikles

Holten

★★★★★
We hebben Lucky Photobooth geboekt voor een klant van ons. Ze waren uiterst zorgvuldig in de voorbereiding "op maat" en zeer vriendelijk personeel tijdens het draaien van het event. De gasten werden ongedwongend lachend op de foto gezet! Aanrader!
- Chantal

Amsterdam

★★★★★
Managers Conference 2017. Het feest was mede Lucky Photobooth een groot succes!
- Mykim Truong Randstad Sourceright

Enschede

★★★★★
It was the second year consecutive when working with Lucky Photobooth for our Christmas fest in DesignLab Utwente, and every single time was a tremendous pleasure and the services delivered were exceptional. Wholeheartedly recommending it!
- Alexandra Bitea

Rotterdam

★★★★★
Jullie photobooth was echt een meerwaarde op ons nieuwjaarsfeest! En ook zo tof dat er foto’s en filmpjes gemaakt werden buiten de photobooth. Super goede service!!!
- Barber Stes

review

★★★★★
Geweldig, een aanrader! Een top aanvulling op je event! Goede service en host! (vraag naar Abi). Bedankt, Lucky photobooth! Mede dankzij jullie een geweldige B'day party gehad.
- Patricia Hicks

Nunspeet

★★★★★
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)
- M&M

Westerbork / Bovensmide

★★★★★
Ontzettend leuke aanvulling op onze trouwdag! Gasten waren ook super enthousiast. In combinatie met het gastenboek een erg leuk aandenken!
- David en Jojanneke Wanders

Apeldoorn

★★★★★
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!
- herm hullegie

Urk

★★★★★
De photo book was een hele leuke meerwaarde op de bruiloft. De gasten en wij vonden het super geslaagd. Het contact en de service is super goed. Een dikke pluim voor jullie!!! Groetjes van Sjoerd en Janita de Boer
- Bruidspaar de Boer

Zwolle

★★★★☆
Tijdens het vieren van ons 25 jarig jubileum is door Photobooth ons feest mede een succes geworden met de juiste attributen werden meest leuke foto's gemaakt! Dank daarvoor en succes met jullie onderneming!
- RAV IJsselland

Eefde

★★★★★
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!
- Fam Veerman

Doorwerth

★★★★★
Op onze bruiloft stond de lucky photobooth er. Gasten waren erg enthousiast, en wij zijn erg blij met de herinneringen in het mooie gastenboek en de online versie!
- Maaike en Rene

Utrecht

★★★★★
De photobooth van Lucky Photobooth was echt een enorm leuke toevoeging op onze bruiloft! Leuk dat de gasten zich hiermee konden vermaken (als afwisseling op het feest) en dat ze meteen een aandenken hadden om mee naar huis te nemen. Het contact met en de service van Lucky Photobooth waren super. Wij zijn 100% tevreden!
- Frederieke

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

Hilversum

★★★★★
Voor het 2de jaar hebben wij, ouders van de Internationale School Hilversum, de Photo Booth via Lucky Photo Booth gehuurd voor het eindexamenfeest. Net zoals vorig jaar was het allemaal perfect geregeld. Goede en duidelijke communicatie, wensen voor de fotostrip zijn perfect uitgevoerd, leuke begeleiding op de avond zelf en photo booth was ook perfect op tijd. Voor de studenten een erg leuke herinnering aan hun eindexamenfeest.
- Mieke Heutink

Zwolle

★★★★★
Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden
- Tinden Holterman

Amsterdsm

★★★★★
Afgelopen zaterdag een super toffe Photobooth gehad op ons feest. Super mooie herinnering voor onze gasten! Doorslaand succes!! Merci xx
- RAVEN

Culemborg

★★★★★
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!
- Daisy

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Utrecht

★★★★★
De communicatie vooraf met Lucky Photobooth verliep erg goed. Duidelijk, snel en eenvoudig. Op de avond zelf was het personeel dat aanwezig was super vriendelijk en het leek of zij zelf ook genoten van het feestje, dat is natuurlijk extra leuk. Onze gasten vonden het ook echt superleuk en er zijn heel veel foto's gemaakt. Een leuke extra activiteit op de avond. Achteraf kregen we meteen de foto's, zowel de foto's zoals ze afgedrukt werden als de individuele foto's ( originals). Al met al kunnen we het iedereen aanraden!
- Martijn & Jolijn

Harderwijk

★★★★★
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.
- heico

Aalsmeer

★★★★★
Het is ontzettend leuk zo'n fotohokje! Het geeft een gezellige sfeer en lekker informeel. De service was top! Ontzettend aardige man! Het hele arrangement is een aanrader voor elk feest!
- Lunchroom Marcon

Zeewolde

★★★★★
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!
- Martine

Zoutkamp

★★★★★
Voor een openingsfeest van onze samenwerkingsschool huurden wij de luckybooth. Wat een succes! De kinderen/ouders/bezoekers waren super enthousiast! De communicatie was duidelijk, snel en eenvoudig. Ter plekke een vriendelijke gastheer. Nogmaals bedankt!
- Marga

Almere

★★★★★
Het was en geweldig feest. Iedereen heeft genoten, veel gasten waren blij verrast met de photobooth en vonden het erg leuk om een foto te laten maken. Heel veel dank aan Luuk en Nancy voor hun geduld en ook hun enthousiasme. Mede dankzij hun is het een geslaagde avond geworden. Heel erg bedankt. Groetjes en misschien tot een volgende keer.
- Firoza Kuijvenhoven

Heerenveen

★★★★★
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!
- Eva

Nijmegen

★★★★★
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
- Suzanne

Heino

★★★★★
Wat hebben wij en de gasten op onze bruiloft een plezier gehad met (en ín) de photobooth!! De contact vooraf met Luuk verliep heel prettig en de gastheer op de avond zelf (Abi) was zeer vriendelijk en gezellig! Ons idee was dat de photobooth vooral leuk zou zijn voor de kinderen die 's avonds aanwezig waren, maar achteraf blijkt dat jong en oud zich er goed mee vermaakt hebben! Geweldige foto's en een heel goede service.
- Inge en Richard

Leek

★★★★★
Als ceremoniemeester heel tevreden met de goede service van het team van Lucky Photobooth, zowel vooraf als op de avond zelf. Tijdens de avond geen omkijken naar de Booth gehad, begeleiding voor het maken was vriendelijk en attent. Klasse en ontzettend bedankt!
- Wouter

Zwolle

★★★★★
Eigenlijk zou er een uitzondering gemaakt moeten worden om een 6-sterren waardering te geven. Luuk weet écht wat service is. Niet alleen op het feest met de photobooth zelf, wat fantastisch was en waarvan hij echt een feestje maakte, maar ook erna! Mocht ik ooit nog een photobooth nodig hebben, dan is dit 100% weer mijn keuze!
- Inge Schuurman

Heino

★★★★★
Wij hebben op 15 juni ons huwelijk gevierd en hadden voor het feest een booth gehuurd. Deze viel ontzettend in de smaak en iedereen heeft er van genoten. Perfecte service en altijd met een glimlach. Ons prachtige dag is mede dankzij de booth ontzettend geslaagd.
- Yvonne van Hasseld-Reuvekamp

Urk

★★★★★
Super leuke avond gehad met Lucky Photobooth tijdens onze bruiloft. Leuke foto's als herinnering en gezellige mensen als begeleiding erbij. Een echte aanrader!
- Rein & Lotte

Olst

★★★★★
Afgelopen zaterdag was ons 12,5 jarig huwelijksfeest, daar hadden we luckyphotobooth voor ingehuurd. Toen we op de locatie aankwamen was luuk de laatste handelingen aan het verrichten en konden wij het eerst op de foto. Leuk van die ouderwetse strips komen eruit met de tekst die we besproken hadden. De gasten konden 1 stripje in het gastenboek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De gasten waren hier super enthousiast over, sommigen bijna verslaafd!! Haha. Al met al een super aanwinst voor een geslaagd feest met een bijzonder vriendelijke Host. Luuk en Larissa heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!!! Groeten Dieter en Rebecca
- Familie Wessels

Groenlo

★★★★★
Het was echt een succes op ons 25jarig jubileum! Bedankt!
- Patrik & Sylvia

Wezep

★★★★★
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!
- Erwin & Elsbeth