Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Harderwijk

★★★★★
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.
- heico

Utrecht

★★★★★
Hoi Luuk en Jeremy, Hartelijk dank voor de foto’s en jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag! Jullie hadden het allemaal erg goed geregeld en we zijn dan ook zeer tevreden over jullie service. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij kennissen en collega’s Wellicht tot een volgende keer! Groet, Eva van Universiteit Utrecht
- Eva van Universiteit Utrecht

Doorwerth

★★★★★
Op onze bruiloft stond de lucky photobooth er. Gasten waren erg enthousiast, en wij zijn erg blij met de herinneringen in het mooie gastenboek en de online versie!
- Maaike en Rene

Amsterdam

★★★★★
Wij hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!
- Bünyamin en Nariç

Arnhem

★★★★★
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!
- Matthijs

Groningen

★★★★★
De photobooth op de Beta Business Days 2018 was een goede toevoeging van ons evenement! De fotostrips zagen er mooi uit en de samenwerking verliep, tijdens en voor het evenement, heel soepel. Ik zou Lucky Photobooth zeker aanraden en nogmaals bedankt!
- Iris, BBD 2018

Oosterwolde

★★★★★
onze bruiloft alweer bijna 2 jaar geleden.. we hadden ook via dit bedrijf een photobooth op onze bruiloft en het was echt een succes!! Nog steeds kijk ik af en toe alle leuke fotos terug. Top bedrijf, goeie service!! Eigenlijks is de fotobooth op elke bruiloft onmisbaar;)
- K.G.K

Heino

★★★★★
Wat hebben wij en de gasten op onze bruiloft een plezier gehad met (en ín) de photobooth!! De contact vooraf met Luuk verliep heel prettig en de gastheer op de avond zelf (Abi) was zeer vriendelijk en gezellig! Ons idee was dat de photobooth vooral leuk zou zijn voor de kinderen die 's avonds aanwezig waren, maar achteraf blijkt dat jong en oud zich er goed mee vermaakt hebben! Geweldige foto's en een heel goede service.
- Inge en Richard

Kampen

★★★★★
Wat een goeie keuze was dit! Communicatie verliep heel duidelijk en er werd super snel geantwoord. De avond zelf was helemaal top geregeld. De assistent was super vriendelijk en hielp iedereen om er het maximale uit te halen. Zo attendeerde hij iedereen op onze eigen extra attributen, de mogelijkheid om de foto's tussentijds al digitaal naar jezelf te laten mailen, en wij hadden een gastenboek. Echt een aanrader, er rollen dan twee foto's uit en de tweede kan je in het gastenboek plakken met een stukje tekst. Het bruidspaar vond dit echt een super leuk cadeau en het is veel minder stijf dan een normaal gastenboek. Lekker gekke foto's erin. Ook tipte hij ons dat het aan het einde van de avond leuk was al het personeel ook even op de foto te zetten, zodat die ook een stukje in het gastenboek konden zetten. Verder totaal geen omkijken naar gehad en nu de volgende dag meteen leuk ook alle digitale foto's terug kunnen kijken. Prijstechnisch krijg je meer waar voor je geld in vergelijking met andere partijen, top!
- Patty

Amsterdsm

★★★★★
Afgelopen zaterdag een super toffe Photobooth gehad op ons feest. Super mooie herinnering voor onze gasten! Doorslaand succes!! Merci xx
- RAVEN

Heerenveen

★★★★★
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!
- Eva

Kampen

★★★★★
Wat was dit super op onze trouwdag, kader va de fitostrips volledig in stijl van onze trouwkaart en wat een top personeel aanwezig bij onze photobooth! Mede dankzij jullie een waanzinnige dag gehad! Bedankt!
- Erik & Joyce

Eefde

★★★★★
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!
- Fam Veerman

Zwolle

★★★★★
Eigenlijk zou er een uitzondering gemaakt moeten worden om een 6-sterren waardering te geven. Luuk weet écht wat service is. Niet alleen op het feest met de photobooth zelf, wat fantastisch was en waarvan hij echt een feestje maakte, maar ook erna! Mocht ik ooit nog een photobooth nodig hebben, dan is dit 100% weer mijn keuze!
- Inge Schuurman

Utrecht

★★★★★
De communicatie vooraf met Lucky Photobooth verliep erg goed. Duidelijk, snel en eenvoudig. Op de avond zelf was het personeel dat aanwezig was super vriendelijk en het leek of zij zelf ook genoten van het feestje, dat is natuurlijk extra leuk. Onze gasten vonden het ook echt superleuk en er zijn heel veel foto's gemaakt. Een leuke extra activiteit op de avond. Achteraf kregen we meteen de foto's, zowel de foto's zoals ze afgedrukt werden als de individuele foto's ( originals). Al met al kunnen we het iedereen aanraden!
- Martijn & Jolijn

Nuenen

★★★★☆
Foto booth was een aanwinst voor ons 25 jarig jubileum van ons toernooimeteen de foto mee werd erg gewaardeerd. Bedankt Luuk!
- Alkema

Urk

★★★★★
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!
- Alie Schenk

Amsterdam

★★★★★
De Lucky Photobooth was een supertoevoeging aan de opening van ons lustrum. Goede communicatie vooraf en vriendelijke begeleiding bij het evenement zelf. We waren blij met jullie!
- Famke, SEFA

Leek

★★★★★
Als ceremoniemeester heel tevreden met de goede service van het team van Lucky Photobooth, zowel vooraf als op de avond zelf. Tijdens de avond geen omkijken naar de Booth gehad, begeleiding voor het maken was vriendelijk en attent. Klasse en ontzettend bedankt!
- Wouter

Utrecht

★★★★★
Minder dan een week van tevoren Lucky Photobooth gehuurd voor introductieweekend studievereniging in Epe. Samenwerking was bijzonder snel en behulpzaam. De ontworpen fotostrips waren een groot succes en achteraf veel enthousiaste reacties van de deelnemers ontvangen. Zeker een aanrader!
- Introductiecommissie sv Perikles

Emmeloord

★★★★★
Hallo Luuk, Heel erg bedankt voor de fotostrips en het leuke filmpje! Onze gasten waren allemaal onwijs enthousiast over de photobooth! Mede daardoor is onze bruiloft erg gezellig geworden. ☺
- Gerjan en Ingrid

Delft

★★★★★
Wij hebben ook echt met tranen op onze wangen gezeten van het lachen toen we de volgende dag het gastenboek bekeken. Wat een fantastische avond! Ik wil jullie echt onwijs bedanken voor de avond, het was geweldig en de photobooth viel in goede smaak. Leuk en behulpzaam personeel met leuke ideeen! Zeker een DIKKE AANRADER!
- Hans & Vivianne

Olst

★★★★★
Afgelopen zaterdag was ons 12,5 jarig huwelijksfeest, daar hadden we luckyphotobooth voor ingehuurd. Toen we op de locatie aankwamen was luuk de laatste handelingen aan het verrichten en konden wij het eerst op de foto. Leuk van die ouderwetse strips komen eruit met de tekst die we besproken hadden. De gasten konden 1 stripje in het gastenboek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De gasten waren hier super enthousiast over, sommigen bijna verslaafd!! Haha. Al met al een super aanwinst voor een geslaagd feest met een bijzonder vriendelijke Host. Luuk en Larissa heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!!! Groeten Dieter en Rebecca
- Familie Wessels

Geldrop

★★★★★
Om je feestje een meerwaarde te geven moet je echt Lucky Photobooth inhuren! De gasten op onze bruiloft vonden het super leuk en wij zelf ook. Een aandenken voor de gasten en ook voor ons. De communicatie met Lucky Photobooth verliep enorm goed en ze dachten met ons mee, heel erg fijn! Perfecte service van begin tot eind. Ga zo door!
- Fam. Maagdenberg

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

Rotterdam

★★★★★
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad tijdens ons 25 jarig jubileum feest van onze locatie. Het was tot in de puntjes geregeld, en er was gezellige begeleiding bij. Wij hebben zo vele mooie foto's als aandenken!!! Bedankt! Luckyphotobooth is zeker een aanrader!
- Christel

Zeewolde

★★★★★
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!
- Martine

Culemborg

★★★★★
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!
- Daisy

Urk

★★★★★
Super leuke avond gehad met Lucky Photobooth tijdens onze bruiloft. Leuke foto's als herinnering en gezellige mensen als begeleiding erbij. Een echte aanrader!
- Rein & Lotte

Echteld

★★★★★
Op 6 juli stonden jullie op onze bruiloft: wat was het mooi! Al onze gasten vertellen nog steeds enthousiast hoe ze genoten hebben van het fotohokje. Het fotohokje zelf is erg mooi: ziet er goed verzorgd uit, en is een echt mooi hokje. De foto's zijn ook van een heel goede kwaliteit! En de persoonlijke strip die voor ons ontworpen was, was ook heel mooi! Het allermooiste was eigenlijk wel het enthousiasme van Luuk zelf! Hij heeft er echt iets bijzonders van gemaakt! Aanmoedigen van de gasten, aandragen van assecoires -- of juist ook nog even een foto zonder. Het was zo gezellig! We zijn echt ontzettend blij dat we niet zomaar een fotohokje hadden, maar de Lucky Photobooth! Ik kan het iedereen van harte aanraden!
- Evelien van der Hurk

Hengelo

★★★★★
Alles was goed geregeld! Top Service!!! De Gasten en wij waren tevreden en het was so much fun! Bedankt voor alles! Groetjes Simone en Sandra
- Sandra Criscillob

Almere

★★★★★
Het was en geweldig feest. Iedereen heeft genoten, veel gasten waren blij verrast met de photobooth en vonden het erg leuk om een foto te laten maken. Heel veel dank aan Luuk en Nancy voor hun geduld en ook hun enthousiasme. Mede dankzij hun is het een geslaagde avond geworden. Heel erg bedankt. Groetjes en misschien tot een volgende keer.
- Firoza Kuijvenhoven

Hilversum

★★★★★
Wat waren jullie geweldig ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en flexibiliteit echt helemaal te gek. Ook de extra service die jullie hebben aangeboden was zeer welkom. Ik kan jullie met zeer zekerheid aanbevelen naar iedereen.
- Amanda

Ulft

★★★★★
Leuke photobooth, echt een grappige gadget tijdens ons centrumfeest. De booth was super snel opgezet en er konden direct foto's gemaakt worden! Ontzettend leuk dat men de foto's meteen mee naar huis kon nemen! Onze klanten én de medewerkers van ons kantoor hebben er erg veel plezier mee gehad! Aanrader!
- Open Makelaars

Wezep

★★★★★
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!
- Erwin & Elsbeth

Zwolle

★★★★☆
Tijdens het vieren van ons 25 jarig jubileum is door Photobooth ons feest mede een succes geworden met de juiste attributen werden meest leuke foto's gemaakt! Dank daarvoor en succes met jullie onderneming!
- RAV IJsselland

Boode in Bathmen

★★★★★
Thanks so much Luuk for providing such a great service! You were really easy to communicate with in the lead up to the event to get everything sorted, and to make our photo strips match our theme. Jeremy and Iris were great on the night in running the booth and interacting with guests. Our guests loved it, and since we had it set up in the entry they all used it before entering the party so it really helped get them in a happy mood to get the party started! It is really nice that they all have a little memory from our party to take away with them. Thanks, Frans & Vicky
- Fricky Jansen

Zwolle

★★★★★
Ontzettend leuke activiteit en aandenken voor de kinderen tijdens en na Jeugdland. Gezellige gastheer die alles mogelijk maakte en flexibel was. Zeker weten een aanrader!!
- Jeugdland Zwolle Zuid

Lelystad

★★★★★
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.
- Robbert van Essen

Zwolle

★★★★★
Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden
- Tinden Holterman

Emmeloord

★★★★★
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank
- Harry

Zwolle

★★★★★
HET WAS ECHT FANTASTISCH!! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond. De foto’s en filmpjes spreken voor zich maar o, wat is het leuk om deze als extra herinnering te hebben. Jullie bieden echt enorm veel waar voor je geld. We hebben van iedereen complimenten terug gekregen over de Photo Booth en de manier waarop jullie dit begeleiden. Wij gaan jullie dan ook van harte aanbevelen Karien en Berto Kerstholt van two-gether.nl
- Karien en Berto Kerstholt