Reviews

Klik hier om een review te plaatsen

Nijkerk

★★★★★
5 5 1
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.

Zeewolde

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!

Vollehove

★★★★★
5 5 1
Fijne samenwerking met team Lucky Photobooth. Onze gasten waren erg enthousiast en dankzij de host staat ons gastenboek helemaal vol met allerlei leuke foto's. Super bedankt voor alles! Patrick en Joëlle

Hengelo

★★★★★
5 5 1
Super bedankt!! Dit wordt een ware traditie voor alle geslaagden van het Bataafs Lyceum. Leuke, spontane foto's. Dankzij Luuk. Dank je wel. Tot volgende keer weer!!! 🙂

Hengelo

★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke avond gehad mede door de Photobooth. Iedereen vond het een leuk idee en zodra het gordijntje dicht ging, kwam er een hoop gegiebel uit de booth 😉 Enige minpuntje is dat als je denkt dat de foto gemaakt is, er een flits volgt en dàn pas de foto wordt gemaakt.

Heino

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij en de gasten op onze bruiloft een plezier gehad met (en ín) de photobooth!! De contact vooraf met Luuk verliep heel prettig en de gastheer op de avond zelf (Abi) was zeer vriendelijk en gezellig! Ons idee was dat de photobooth vooral leuk zou zijn voor de kinderen die 's avonds aanwezig waren, maar achteraf blijkt dat jong en oud zich er goed mee vermaakt hebben! Geweldige foto's en een heel goede service.

Eefde

★★★★★
5 5 1
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!

Hattem

★★★★★
5 5 1
Super! De kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, het ontwerp van de foto strips zijn precies zoals we wilden en het personeel was ook erg vriendelijk! Al met al een geweldige avond en service!

Zwolle

★★★★★
5 5 1
Eigenlijk zou er een uitzondering gemaakt moeten worden om een 6-sterren waardering te geven. Luuk weet écht wat service is. Niet alleen op het feest met de photobooth zelf, wat fantastisch was en waarvan hij echt een feestje maakte, maar ook erna! Mocht ik ooit nog een photobooth nodig hebben, dan is dit 100% weer mijn keuze!

Arnhem

★★★★★
5 5 1
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!

Harderwijk

★★★★★
5 5 1
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.

Utrecht

★★★★★
5 5 1
Hoi Luuk en Jeremy, Hartelijk dank voor de foto’s en jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag! Jullie hadden het allemaal erg goed geregeld en we zijn dan ook zeer tevreden over jullie service. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij kennissen en collega’s Wellicht tot een volgende keer! Groet, Eva van Universiteit Utrecht

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Wij hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!

Emmeloord

★★★★★
5 5 1
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank

Nijmegen

★★★★★
5 5 1
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!

Apeldoorn

★★★★★
5 5 1
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!

vierlingsbeek

★★★★★
5 5 1
Voor het bruiloftsfeest van mijn zus en haar man hebben we als cadeau een photobooth neergezet op het feest. Een daverend succes!

Roermond

★★★★★
5 5 1
Superleuke avond gehad. De Lucky Photobooth is een echte aanrader!

Heerenveen

★★★★★
5 5 1
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!

Groenlo

★★★★★
5 5 1
Het was echt een succes op ons 25jarig jubileum! Bedankt!

Utrecht

★★★★★
5 5 1
Goedemiddag Luuk, Hartelijk dank voor het toesturen van alle foto’s en filmpjes. Mooi dat jij de avond ook geslaagd vond. Dat vonden wij als feestcommissie ook. En we hebben heel veel positieve reacties gekregen op het feest, mede dankzij de Lucky Photobooth. Die is zeker in de smaak gevallen! Ook bedankt voor het mooie filmpje van de avond. We hebben hem al rondgestuurd binnen het bedrijf, zodat iedereen hem kan zien. Nogmaals dank voor de prettige samenwerking en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Jan de Glee van ENGIE

Oldenzaal

★★★★★
5 5 1
Lucky Photobooth was een fantastische bijdrage aan ons personeelsfeest. Iedereen heeft met veel plezier gebruik gemaakt van de Photobooth en het geheel leverde hilarische taferelen op. Alle afspraken zijn nagekomen en beloftes waargemaakt, ook de host was zeer professioneel en gaf op een prettige en geduldige manier uitleg; hij had er zelf ook duidelijk plezier in. De fysieke en digitale foto's leverde een mooi resultaat van erg goede kwaliteit. Al met al een mooi concept en absolute aanrader op elk feest. Bedankt! Pharmaline GMP Bereidingsapotheek

Nunspeet

★★★★★
5 5 1
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)

Groningen

★★★★★
5 5 1
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!

Apeldoorn

★★★★★
5 5 1
Wat is er een lol geweest op ons feestje afgelopen vrijdag! Onze gasten hebben zich geweldig uitgeleefd bij Abi en Delano; wij genieten van deze ontzettend leuke herinnering! Super gedaan Lucky Photobooth! Bedankt voor deze herinnering! Zeker een aanrader voor een feestje!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Hoi Luuk, Bedankt voorde ontzettend goede zorgen voor en tijdens het evenement! Het was een geslaagde middag/avond en dankzij jullie net even specialer. De foto’s zijn erg leuk geworden! We zullen jullie zeker een volgende keer weer benaderen! Hartelijke groet, Manon van Maurik De Familie Film & TV

Hengelo

★★★★★
5 5 1
Alles was goed geregeld! Top Service!!! De Gasten en wij waren tevreden en het was so much fun! Bedankt voor alles! Groetjes Simone en Sandra

Emmeloord

★★★★★
5 5 1
Hallo Luuk, Heel erg bedankt voor de fotostrips en het leuke filmpje! Onze gasten waren allemaal onwijs enthousiast over de photobooth! Mede daardoor is onze bruiloft erg gezellig geworden. ☺

Kampen

★★★★★
5 5 1
Luckyphotobooth was aanwezig op de Mooiste Dag 2018. Dit is een motortoertocht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking uit Kampen en omgeving. 250 motoren hebben een deelnemer achterop en een aantal deelnemers gaan met de bus mee. Dan vertrekken wij naar een feestlocatie in het bos. Dit jaar was dat in het Koningin Wilhelminabos in Dronten en daar konden onze deelnemers dus ook op de foto in de photobooth. Ontzettend leuk! De service is goed, de snelheid is goed. Heel erg bedankt dat jullie er bij waren en hopelijk tot een volgende keer!

Doorwerth

★★★★★
5 5 1
Op onze bruiloft stond de lucky photobooth er. Gasten waren erg enthousiast, en wij zijn erg blij met de herinneringen in het mooie gastenboek en de online versie!

Heino

★★★★★
5 5 1
Wij hebben op 15 juni ons huwelijk gevierd en hadden voor het feest een booth gehuurd. Deze viel ontzettend in de smaak en iedereen heeft er van genoten. Perfecte service en altijd met een glimlach. Ons prachtige dag is mede dankzij de booth ontzettend geslaagd.

Dwingeloo

★★★★★
5 5 1
Jullie waren aanwezig op ons 25-jarig huwelijksfeest en het was helemaal TOP! Prima geregeld en het gaf veel lol!

Oosterwolde

★★★★★
5 5 1
onze bruiloft alweer bijna 2 jaar geleden.. we hadden ook via dit bedrijf een photobooth op onze bruiloft en het was echt een succes!! Nog steeds kijk ik af en toe alle leuke fotos terug. Top bedrijf, goeie service!! Eigenlijks is de fotobooth op elke bruiloft onmisbaar;)

Delft

★★★★★
5 5 1
Wij hebben ook echt met tranen op onze wangen gezeten van het lachen toen we de volgende dag het gastenboek bekeken. Wat een fantastische avond! Ik wil jullie echt onwijs bedanken voor de avond, het was geweldig en de photobooth viel in goede smaak. Leuk en behulpzaam personeel met leuke ideeen! Zeker een DIKKE AANRADER!

Hooglanderveen

★★★★★
5 5 1
Lucky Photobooth hadden we ingehuurd voor ons trouwfeest op 16 juni 2018 en was een groot succes. De Photobooth en de hosts sloegen goed aan bij ons en de gasten en de hosts (Jeremy en Iris) hadden alles goed opgezet en begeleid die avond. Ook wij raden Lucky Photobooth aan want hun service en voorbereiding zijn zeer goed.

Wemeldinge

★★★★★
5 5 1
Op 1 juni aanwezig op onze bruiloft. Wat een groot succes! Iedereen was erg enthousiast en de foto’s zijn ook erg leuk geworden! Luuk die heel de avond aanwezig was bij de photobooth was ook erg vriendelijk en leuk in de omgang. Super bedankt! Als we nog eens een feestje geven, zeker voor herhaling vatbaar!

Leeuwarden

★★★★★
5 5 1
Voor een bedrijfsfeest hebben wij een photobooth gehuurd bij Luck Photobooth. Het was een groot succes en iedereen vond het geweldig! Luuk (de host) was een erg aardige man waar wij alles mee hebben geregeld, dit ging top! Mocht je een feest hebben en je zoekt iets leuks en unieks, dan is een photobooth bij Lucky Photobooth zeker een aanrader.

Wezep

★★★★★
5 5 1
Alles was top geregeld, de hele avond stond er iemand bij het fotohokje en veel mensen hebben er gretig gebruik van gemaakt. Daarnaast hebben wij de volgende dag dubbel gelegen om alle foto's. Het fotohokje was de kers op de taart en maakte onze mooie dag compleet. Zeker een aanrader!

Hilversum

★★★★★
5 5 1
Voor het 2de jaar hebben wij, ouders van de Internationale School Hilversum, de Photo Booth via Lucky Photo Booth gehuurd voor het eindexamenfeest. Net zoals vorig jaar was het allemaal perfect geregeld. Goede en duidelijke communicatie, wensen voor de fotostrip zijn perfect uitgevoerd, leuke begeleiding op de avond zelf en photo booth was ook perfect op tijd. Voor de studenten een erg leuke herinnering aan hun eindexamenfeest.

Zwolle

★★★★★
5 5 1
Wat was dit een ontzettend goede keuze! Voor mijn ouders hun 25 jarig huwelijks feest hebben wij de photobooth genomen. Er lag ook een gasten boek bij waarin de fotos geplakt konden worden. Dit was echt een super idee! Mijn ouders kijken hier met plezier in terug! Alles is goed geregeld door Luuk en de communicatie verliep goed! Ik kan iedereen dit aanraden! Bedankt voor alles. Iedereen heeft er veel plezier van gehad! Groetjes Tinden

Kampen

★★★★★
5 5 1
Wat een goeie keuze was dit! Communicatie verliep heel duidelijk en er werd super snel geantwoord. De avond zelf was helemaal top geregeld. De assistent was super vriendelijk en hielp iedereen om er het maximale uit te halen. Zo attendeerde hij iedereen op onze eigen extra attributen, de mogelijkheid om de foto's tussentijds al digitaal naar jezelf te laten mailen, en wij hadden een gastenboek. Echt een aanrader, er rollen dan twee foto's uit en de tweede kan je in het gastenboek plakken met een stukje tekst. Het bruidspaar vond dit echt een super leuk cadeau en het is veel minder stijf dan een normaal gastenboek. Lekker gekke foto's erin. Ook tipte hij ons dat het aan het einde van de avond leuk was al het personeel ook even op de foto te zetten, zodat die ook een stukje in het gastenboek konden zetten. Verder totaal geen omkijken naar gehad en nu de volgende dag meteen leuk ook alle digitale foto's terug kunnen kijken. Prijstechnisch krijg je meer waar voor je geld in vergelijking met andere partijen, top!

Deventer e.o.

★★★★★
5 5 1
Voor de finaleavond van Hart voor Salland, onze jaarlijkse clubkas actie hebben wij een photobooth gehuurd. De communicatie vooraf was duidelijk en heel erg snel. Alles wordt netjes geregeld en afgestemd. Op het event zelf hebben we er geen omkijken naar gehad. De photobooth wordt volledig opgebouwd en weer afgebroken. Er zijn leuke attributen beschikbaar en de foto's waren de volgende dag meteen online beschikbaar voor iedereen. We gaan de photobooth zeker nog een keer inhuren!

Zoutkamp

★★★★★
5 5 1
Voor een openingsfeest van onze samenwerkingsschool huurden wij de luckybooth. Wat een succes! De kinderen/ouders/bezoekers waren super enthousiast! De communicatie was duidelijk, snel en eenvoudig. Ter plekke een vriendelijke gastheer. Nogmaals bedankt!

Groningen

★★★★★
5 5 1
De photobooth op de Beta Business Days 2018 was een goede toevoeging van ons evenement! De fotostrips zagen er mooi uit en de samenwerking verliep, tijdens en voor het evenement, heel soepel. Ik zou Lucky Photobooth zeker aanraden en nogmaals bedankt!

Olst

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag was ons 12,5 jarig huwelijksfeest, daar hadden we luckyphotobooth voor ingehuurd. Toen we op de locatie aankwamen was luuk de laatste handelingen aan het verrichten en konden wij het eerst op de foto. Leuk van die ouderwetse strips komen eruit met de tekst die we besproken hadden. De gasten konden 1 stripje in het gastenboek plakken en er een leuke tekst bij zetten. De gasten waren hier super enthousiast over, sommigen bijna verslaafd!! Haha. Al met al een super aanwinst voor een geslaagd feest met een bijzonder vriendelijke Host. Luuk en Larissa heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!!! Groeten Dieter en Rebecca

Groningen

★★★★★
5 5 1
De Photobooth was een onwijs leuke toevoeging op ons evenement tijdens een borrel! Daarnaast is de host ook erg aardig en verloopt alle communicatie vlekkeloos.

Utrecht

★★★★★
5 5 1
De photobooth van Lucky Photobooth was echt een enorm leuke toevoeging op onze bruiloft! Leuk dat de gasten zich hiermee konden vermaken (als afwisseling op het feest) en dat ze meteen een aandenken hadden om mee naar huis te nemen. Het contact met en de service van Lucky Photobooth waren super. Wij zijn 100% tevreden!

Enschede

★★★★★
5 5 1
It was the second year consecutive when working with Lucky Photobooth for our Christmas fest in DesignLab Utwente, and every single time was a tremendous pleasure and the services delivered were exceptional. Wholeheartedly recommending it!

Amsterdam

★★★★☆
4 5 1
Hele leuke toevoeging aan ons Kerstdiner! Goede service en duidelijke communicatie. Bedankt!

Arnhem

★★★★★
5 5 1
Leuke toevoeging aan ons eindejaarsfeest! De foto's hangen hier op kantoor in de kamers aan de muur. Leuke herinnering en het zorgde voor veel hilariteit op de avond zelf.

Den Haag

★★★★★
5 5 1
De Lucky Photo Booth was een schot in de roos en een bijzondere aanvulling op ons feest. Jong en oud, iedereen heeft er veel lol aan beleefd. Het was leuk om de volgende dag al de foto’s te kunnen bekijken en na te genieten van een geslaagd feest. De service die LuckyPhoto Booth levert is uitmuntend, vriendelijk en professioneel. Een aanrader! Dank aan Luuk en Larissa.

Harderwijk

★★★★★
5 5 1
Lucky Photobooth was een aanwinst op onze bruiloft! De gasten en wijzelf hebben er veel lol van gehad tijdens de feestavond. De foto's zien er mooi uit en waren super om als bedankje mee te geven. Het design van onze trouwkaart kon op de fotostrip geplaatst worden, dit was voor ons echt een pluspunt. De communicatie met Lucky Photobooth verliep snel en duidelijk. Op de dag zelf hebben wij er helemaal geen omkijken naar gehad: alles werd geregeld. Hartelijk bedankt!

Groningen

★★★★★
5 5 1
Ter ere van SKSG Got Talent hebben we een photobooth gehuurd. Wat een leuke foto's zijn het geworden! Het was een groot succes om met de kinderen deze leuke herinnering te maken. Echt een aanrader!

Zwole

★★★★★
5 5 1
Wij zouden iedereen aanraden Lucky Photobooth in te huren! Ongelofelijk aardige mensen met een zeer plezierig contact; ze houden je goed op de hoogte en afspraak is afspraak. Professioneel en een mooie booth, ook de service op het evenement (in ons geval onze bruiloft) was super. De foto's werden heel snel nagestuurd. Conclusie: service voor, tijdens en na event top, leuke foto's en super mensen! Nog bedankt Luuk en Larissa!

Hengelo

★★★★★
5 5 1
T.g.v. het 100 jarig bestaan van de HAVO/VWO afdeling van het Bataafs Lyceum (en zijn voorlopers) zijn jullie op de reünie op 14 oktober 2017 geweest. Alles rond de "Photobooth" was goed en vakkundig door jullie georganiseerd. En de oud-leerlingen en docenten hebben veel lol gehad bij het maken en zeker het bekijken van de foto's. Een echte aanrader voor een feest! Hartelijk bedankt.

Enschede

★★★★★
5 5 1
Super leuke toevoeging aan ons 25 jarig huwelijksfeest en abrahamfeeest het fotohokje.Echt een aanrader voor leuke gezellige vrolijke maffe foto's.Top bedrijf met vriendelijk personeel!!! Groetjes Remko e Anja

Zwolle

★★★★★
5 5 1
Wat een ontzettende toffe toevoeging aan ons bruiloftsfeest. Onze gasten waren zeer enthousiast. Begeleiding van Luuk tijdens ons feest was ook top!!! Communicatie vooraf verliep goed. Bedankt voor deze onvergetelijke momenten die op een ontzettende toffe manier zijn vastgelegd!!

Westerbork / Bovensmide

★★★★★
5 5 1
Ontzettend leuke aanvulling op onze trouwdag! Gasten waren ook super enthousiast. In combinatie met het gastenboek een erg leuk aandenken!

Utrecht

★★★★★
5 5 1
Minder dan een week van tevoren Lucky Photobooth gehuurd voor introductieweekend studievereniging in Epe. Samenwerking was bijzonder snel en behulpzaam. De ontworpen fotostrips waren een groot succes en achteraf veel enthousiaste reacties van de deelnemers ontvangen. Zeker een aanrader!

Amsterdsm

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag een super toffe Photobooth gehad op ons feest. Super mooie herinnering voor onze gasten! Doorslaand succes!! Merci xx

Herten

★★★★★
5 5 1
Op 8 sept. jl was onze bruiloft. Wat was Lucky Photobooth een super toevoeging op ons feest! Het was super leuk, ook de gasten waren erg enthousiast! De fotostrips waren in dezelfde stijl ontworpen als onze trouwkaart, allemaal geen probleem. Hele goede service, bedankt! En een extra dank je wel aan onze host Abi, die het top heeft gedaan! We raden jullie zeker aan!

Ulft

★★★★★
5 5 1
Leuke photobooth, echt een grappige gadget tijdens ons centrumfeest. De booth was super snel opgezet en er konden direct foto's gemaakt worden! Ontzettend leuk dat men de foto's meteen mee naar huis kon nemen! Onze klanten én de medewerkers van ons kantoor hebben er erg veel plezier mee gehad! Aanrader!

Kampen

★★★★★
5 5 1
Wat was dit super op onze trouwdag, kader va de fitostrips volledig in stijl van onze trouwkaart en wat een top personeel aanwezig bij onze photobooth! Mede dankzij jullie een waanzinnige dag gehad! Bedankt!

Leek

★★★★★
5 5 1
Als ceremoniemeester heel tevreden met de goede service van het team van Lucky Photobooth, zowel vooraf als op de avond zelf. Tijdens de avond geen omkijken naar de Booth gehad, begeleiding voor het maken was vriendelijk en attent. Klasse en ontzettend bedankt!

Aalsmeer

★★★★★
5 5 1
Het is ontzettend leuk zo'n fotohokje! Het geeft een gezellige sfeer en lekker informeel. De service was top! Ontzettend aardige man! Het hele arrangement is een aanrader voor elk feest!

Zwolle

★★★★★
5 5 1
HET WAS ECHT FANTASTISCH!! We willen jullie heel hartelijk bedanken voor de geweldige avond. De foto’s en filmpjes spreken voor zich maar o, wat is het leuk om deze als extra herinnering te hebben. Jullie bieden echt enorm veel waar voor je geld. We hebben van iedereen complimenten terug gekregen over de Photo Booth en de manier waarop jullie dit begeleiden. Wij gaan jullie dan ook van harte aanbevelen Karien en Berto Kerstholt van two-gether.nl

Zwolle

★★★★☆
4 5 1
Tijdens het vieren van ons 25 jarig jubileum is door Photobooth ons feest mede een succes geworden met de juiste attributen werden meest leuke foto's gemaakt! Dank daarvoor en succes met jullie onderneming!

Urk

★★★★★
5 5 1
Vrijdag 7-7-2017 trouwde onze dochter met haar geliefde, ik had al een paar x kennis gemaakt met Luuk, daar mijn zus een bruidszaak heeft op Urk, Bruidsmode Visser. De samenwerking op de avonden van de bruid shows was ik al onder de indruk van Luuk, een hele fijne man, die heel goed met mensen om kan gaan.....want dat is zeer belangrijk...de mensen krijgen geen genoeg van de foto booth...en het is Luuk allemaal prima. Van te voren heeft Luuk een paar keer contact met ons gezocht om het foto boek een persoonlijke uitstraling te geven, en alles was mogelijk! Als je nadenkt over een foto hokje op je bruiloft, zou ik 100 % voor Luuk gaan!! Hij heeft die avond een geweldig meer waarde aan de bruiloft toegevoegd.....Go Luuk je bent een topper!!

Apeldoorn

★★★★★
5 5 1
Mede dankzij Lucky Photobooth hebben wij een fantastisch bruiloftsfeest gehad. Onze gasten vonden de fotobooth geweldig! Wij hebben hele leuke foto's aan onze party over gehouden. Het is een echte aanrader om deze fotobooth op je feestje te hebben.

Urk

★★★★★
5 5 1
Super leuke avond gehad met Lucky Photobooth tijdens onze bruiloft. Leuke foto's als herinnering en gezellige mensen als begeleiding erbij. Een echte aanrader!

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
De Lucky Photobooth was een supertoevoeging aan de opening van ons lustrum. Goede communicatie vooraf en vriendelijke begeleiding bij het evenement zelf. We waren blij met jullie!

Tiel

★★★★★
5 5 1
De aanwezigheid van Lucky Photobooth heeft het bruiloftsfeest extra leuk gemaakt. We hebben een fantastisch gastenboek eraan overgehouden en de gasten hebben een leuke foto herinnering! De communicatie vooraf liep erg goed en ook op het feest werden de gasten hartstikke leuk begeleid.

Almere

★★★★★
5 5 1
"Ooooh wat leuk een photobooth". Niemand had het verwacht en iedereen vond het geweldig. Het plaatsen verliep soepel. De photobooth zelf en de meegenomen accessoires waren en groot succes bij de bruiloftsgasten. De aanwezige begeleiders van Lucky photobooth waren super. Dank je wel Nancy en Luuk voor het zorgen van een geweldige avond!

Urk

★★★★★
5 5 1
De photo book was een hele leuke meerwaarde op de bruiloft. De gasten en wij vonden het super geslaagd. Het contact en de service is super goed. Een dikke pluim voor jullie!!! Groetjes van Sjoerd en Janita de Boer

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Managers Conference 2017. Het feest was mede Lucky Photobooth een groot succes!

Almere

★★★★★
5 5 1
Het was en geweldig feest. Iedereen heeft genoten, veel gasten waren blij verrast met de photobooth en vonden het erg leuk om een foto te laten maken. Heel veel dank aan Luuk en Nancy voor hun geduld en ook hun enthousiasme. Mede dankzij hun is het een geslaagde avond geworden. Heel erg bedankt. Groetjes en misschien tot een volgende keer.

Culemborg

★★★★★
5 5 1
Alles is super geregeld via Photobooth, leuke en gastvrije mensen!

Hilversum

★★★★★
5 5 1
Wat waren jullie geweldig ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en flexibiliteit echt helemaal te gek. Ook de extra service die jullie hebben aangeboden was zeer welkom. Ik kan jullie met zeer zekerheid aanbevelen naar iedereen.

Soesterberg

★★★★★
5 5 1
Een geweldige service ontvangen van Lucky Photobooth! Mooi design van de printstrip, hele leuke accessoires voor de foto's en een gelikte photobooth! Ook qua prijs loopt Lucky Photobooth erg voor op andere aanbieders in de markt, dus zeker een aanrader!

Amsterdam Zuidoost

★★★★★
5 5 1
Super geslaagde nieuwjaarsborrel voor de bewoners van Stadsdeel Amsterdam Bijlmer Centrum, mede een succes door de Lucky Photobooth en zijn vriendelijke medewerkers ! Echt een aanrader !!!!!!!!! Gerda Degenhart namens Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, team Bijlmer Centrum

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Jullie photobooth was echt een meerwaarde op ons nieuwjaarsfeest! En ook zo tof dat er foto’s en filmpjes gemaakt werden buiten de photobooth. Super goede service!!!

Hilversum

★★★★★
5 5 1
Lucky Photo Booth joined us for the Dance Dance Dance UK wrap party. They were efficient and reliable and managed to turnaround a very professional service at late notice. They added an element of fun to the party night. All our celebs and production teams were in and out of the booth all night and it really added to the evening. Thank you

Amsterdam

★★★★★
5 5 1
LuckyPhotobooth hebben we ingehuurd op een film-première. Het team is gezellig, professioneel en zeer helder in de communicatie. Een absolute aanrader voor een geslaagde toevoeging op een event!

Holten

★★★★★
5 5 1
We hebben Lucky Photobooth geboekt voor een klant van ons. Ze waren uiterst zorgvuldig in de voorbereiding "op maat" en zeer vriendelijk personeel tijdens het draaien van het event. De gasten werden ongedwongend lachend op de foto gezet! Aanrader!

Nijmegen

★★★★★
5 5 1
Voor mijn verjaardag heb ik luckyphotobooth gehuurd super goeie service en heel veel compliment de gasten hebben het super naar ze zin gehad als thema had ik Halloween hele mooie ontwerp voor de foto strips! Wil je een leuke photobooth dan zit je hier zeker goed!! Vriendelijk personeel goeie service alles was top!!

apeldoorn

★★★★★
5 5 1
we hebben de booth ingehuurd voor ons 12,5 Jr huwelijksfeest en het was vanaf eerste tot laatste contact super! helder, simpel en snel. van het opbouwen merkten we niets en de begeleiding was ookan perfect. een echte aanrader!

Nuenen

★★★★☆
4 5 1
Foto booth was een aanwinst voor ons 25 jarig jubileum van ons toernooimeteen de foto mee werd erg gewaardeerd. Bedankt Luuk!

Boode in Bathmen

★★★★★
5 5 1
Thanks so much Luuk for providing such a great service! You were really easy to communicate with in the lead up to the event to get everything sorted, and to make our photo strips match our theme. Jeremy and Iris were great on the night in running the booth and interacting with guests. Our guests loved it, and since we had it set up in the entry they all used it before entering the party so it really helped get them in a happy mood to get the party started! It is really nice that they all have a little memory from our party to take away with them. Thanks, Frans & Vicky

Geldrop

★★★★★
5 5 1
Om je feestje een meerwaarde te geven moet je echt Lucky Photobooth inhuren! De gasten op onze bruiloft vonden het super leuk en wij zelf ook. Een aandenken voor de gasten en ook voor ons. De communicatie met Lucky Photobooth verliep enorm goed en ze dachten met ons mee, heel erg fijn! Perfecte service van begin tot eind. Ga zo door!

Geldrop

★★★★★
5 5 1
Voor een Taiwanese klant hebben we een Hawaiiaans feest georganiseerd op de IBC 2016 in Amsterdam. De photo booth was fantastisch, de gasten hebben er van genoten! De mannen van Lucky booth waren heel open en meedenkend, heel sympathiek en gezellig. De photo booth gaf net dat extra's aan het feest. En wat ook heel leuk was het ontwerp van de foto's was helemaal in dezelfde stijl als het thema van het feest, al met al top! Goede duidelijke service, zeker een aanrader!

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Wij hebben een onvergetelijke middag gehad tijdens ons 25 jarig jubileum feest van onze locatie. Het was tot in de puntjes geregeld, en er was gezellige begeleiding bij. Wij hebben zo vele mooie foto's als aandenken!!! Bedankt! Luckyphotobooth is zeker een aanrader!

Oosterwolde

★★★★★
5 5 1
Op 26 augustus was Lucky photobooth bij ons. Het was geweldig!! Echt een aanrader voor een bruiloft! Service was goed, leuke mensen! Bedankt photobooth!!

Echteld

★★★★★
5 5 1
Op 6 juli stonden jullie op onze bruiloft: wat was het mooi! Al onze gasten vertellen nog steeds enthousiast hoe ze genoten hebben van het fotohokje. Het fotohokje zelf is erg mooi: ziet er goed verzorgd uit, en is een echt mooi hokje. De foto's zijn ook van een heel goede kwaliteit! En de persoonlijke strip die voor ons ontworpen was, was ook heel mooi! Het allermooiste was eigenlijk wel het enthousiasme van Luuk zelf! Hij heeft er echt iets bijzonders van gemaakt! Aanmoedigen van de gasten, aandragen van assecoires -- of juist ook nog even een foto zonder. Het was zo gezellig! We zijn echt ontzettend blij dat we niet zomaar een fotohokje hadden, maar de Lucky Photobooth! Ik kan het iedereen van harte aanraden!

Rotterdam

★★★★★
5 5 1
Was helemaal fantastisch!! Wat een unieke en onvergetelijke toevoeging op ons bruiloftsfeest!! Gasten waren ook super enthousiast! We kunnen dit iedereen (met klem!!) aanraden! Aardige hostesses ook!

Lelystad

★★★★★
5 5 1
Ontzettend fijne en gezellige feestavond gehad met de goede, vriendelijke en professionele begeleiding van Luck Photobooth. Onwijs bedankt.

Utrecht

★★★★★
5 5 1
De communicatie vooraf met Lucky Photobooth verliep erg goed. Duidelijk, snel en eenvoudig. Op de avond zelf was het personeel dat aanwezig was super vriendelijk en het leek of zij zelf ook genoten van het feestje, dat is natuurlijk extra leuk. Onze gasten vonden het ook echt superleuk en er zijn heel veel foto's gemaakt. Een leuke extra activiteit op de avond. Achteraf kregen we meteen de foto's, zowel de foto's zoals ze afgedrukt werden als de individuele foto's ( originals). Al met al kunnen we het iedereen aanraden!

Venlo

★★★★★
5 5 1
Voor mijn trouwdag hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. 3 uurtjes en een gastenboek. de fotostrips en het gastenboek waren samen met ons ontworpen en deze waren erg leuk geworden. het contact was goed en ze zijn erg vriendelijk. Door een file waren ze wat later, maar dat mocht de pret niet drukken. Luuk heeft zelf met zijn camera nog foto's en filmpjes van het feest gemaakt en ze zijn langer als de afgesproken tijd gebleven, dat vond ik echt super! iedereen had zo'n lol met het fotohokje en dit was echt het toppunt van het feest! Ik had ook niet verwacht dat Luuk zelf nog foto's en filmpjes zou maken. hij heeft echt de sfeer van het feest weten vast te leggen. Ook het gastenboek is erg leuk geworden, vol met leuke foto's en berichtjes. Ik raad echt iedereen aan om een photobooth van Lucky Photobooth te huren, de service is geweldig en zo heeft iedereen een aandenken aan ons feest!

Naam
E-mail
Plaats
Beoordeling
Uw ervaring