Reviews

Naam
Email
Onderwerp
Beoordeling
Bericht

Opheusden

★★★★★
We hebben op vrijdag 18 oktober gebruik gemaakt van de photobooth van Lucky Photo .nl Op de 50-jarige reünie van onze basisschool was deze fotokast een groot succes! Begeleiding prima en iedereen heeft er enthousiast gebruik van gemaakt. EIgenlijk was er tot 22 uur afgesproken, maar ok 23 uur zijn de laatste mensen achter de kast vandaan gestuurd. Hartelijk dank hiervoor. Jeanette Haffmans Obs Het Palet Opheusden
- Jeanette Haffmans Obs Het Palet

★★★★★
- Meijer

Schoonhoven

★★★★★
Wat een mooie avond met de Lucky photobooth. De gasten en wij vonden het prachtig en wij hebben een mooi gastenboek met leuke, gekke foto's. Lucky Photobooth super bedankt voor jullie aanwezigheid bij ons 25 jarig huwelijk. Ook de service: Topper en Toppie!!! Henk en Geke Euving
- Henk en Geke Euving

Bedum

★★★★★
De photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Superleuk! Alle gasten waren helemaal enthousiast! En dan ook nog een leuke video ontvangen als leuke herinnering aan de avond. Iedereen aan te raden! Ook de gastheer was vriendelijk en gezellig aanwezig! Bedankt!!!
- Lisanne

Zwolle

★★★★★
Ontzettend leuke activiteit en aandenken voor de kinderen tijdens en na Jeugdland. Gezellige gastheer die alles mogelijk maakte en flexibel was. Zeker weten een aanrader!!
- Jeugdland Zwolle Zuid

Elst

★★★★★
Wat een leuke aanvulling op onze bruiloft. Als je ooit twijfelt over een fotobooth. DOEN! wij hebben ons gasten boek gelezen en hardop gelachen om alle foto's en teksten. Echt super. De gastheer was ook heel leuk en vriendelijk en zorgde dat iedereen geholpen werd. Echt te gek!
- Kirsten Boere

Gendt

★★★★★
Voor onze trouwdag hadden we een Lucky photobooth gehuurd, we wilde een leuk gastenboek maken met onze gasten. Dat is zeker gelukt!!! Samen met Lucky photobooth hebben we mooie fotostrips ontworpen. Het fotohokje was erg ruim en de gastheer was erg vriendelijk. De gasten hebben erg veel lol beleefd aan het maken van de foto's samen met de attributen die er bij zaten. Hierdoor hebben wij een heel leuk gastenboek gekregen met leuke foto's en berichtjes er in. Ik kan iedereen aanraden om bij een feest een photobooth te huren, je beleeft er veel lol aan!!! En de service van Lucky photobooth is fantastisch ze hebben er aan bijgedragen dat we kunnen terug kijken op een fantastisch geslaagd feest.
- Michaela Geurts Kamps

Nijkerk

★★★★★
Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de diensten van Lucky Photobooth. Aardige behulpzame mensen die onze gasten met het gebruikt van de Photobooth geweldig hebben geholpen. De 5 sterren zijn meer dan verdient.
- Paul van Rijn

Zeewolde

★★★★★
Wat een geweldige aanvulling op ons feest! Mensen die naar huis gaan met een aandenken aan de dag, veel gelach en gegiechel, iedereen stapte uit de comfortzone met al die leuke props….De begeleiding erbij is echt helemaal Top. Onze host was Abi, die zelfs de kinderen goed op de foto wist te krijgen! Wij vinden de Photobooth echt een kers op onze (20-jarige huwelijks) taart!
- Martine

Vollehove

★★★★★
Fijne samenwerking met team Lucky Photobooth. Onze gasten waren erg enthousiast en dankzij de host staat ons gastenboek helemaal vol met allerlei leuke foto's. Super bedankt voor alles! Patrick en Joëlle
- Joëlle Heetebrij

Hengelo

★★★★★
Super bedankt!! Dit wordt een ware traditie voor alle geslaagden van het Bataafs Lyceum. Leuke, spontane foto's. Dankzij Luuk. Dank je wel. Tot volgende keer weer!!! 🙂
- Bataafs Lyceum

Hengelo

★★★★★
Ontzettend leuke avond gehad mede door de Photobooth. Iedereen vond het een leuk idee en zodra het gordijntje dicht ging, kwam er een hoop gegiebel uit de booth 😉 Enige minpuntje is dat als je denkt dat de foto gemaakt is, er een flits volgt en dàn pas de foto wordt gemaakt.
- Jan-Wilem en Yolanda

Heino

★★★★★
Wat hebben wij en de gasten op onze bruiloft een plezier gehad met (en ín) de photobooth!! De contact vooraf met Luuk verliep heel prettig en de gastheer op de avond zelf (Abi) was zeer vriendelijk en gezellig! Ons idee was dat de photobooth vooral leuk zou zijn voor de kinderen die 's avonds aanwezig waren, maar achteraf blijkt dat jong en oud zich er goed mee vermaakt hebben! Geweldige foto's en een heel goede service.
- Inge en Richard

Eefde

★★★★★
Superaanvulling op ons feest! Goede communicatie voor die tijd. Topontwerp van de strip en vriendelijke medewerker op de avond!
- Fam Veerman

Hattem

★★★★★
Super! De kwaliteit van de foto's zijn uitstekend, het ontwerp van de foto strips zijn precies zoals we wilden en het personeel was ook erg vriendelijk! Al met al een geweldige avond en service!
- Lemstra

Zwolle

★★★★★
Eigenlijk zou er een uitzondering gemaakt moeten worden om een 6-sterren waardering te geven. Luuk weet écht wat service is. Niet alleen op het feest met de photobooth zelf, wat fantastisch was en waarvan hij echt een feestje maakte, maar ook erna! Mocht ik ooit nog een photobooth nodig hebben, dan is dit 100% weer mijn keuze!
- Inge Schuurman

Arnhem

★★★★★
Voor het personeelsfeest van de Albert Heijn een fotokast gehuurd. Top service en personeel had zelf ook veel plezier! Zeker een aanrader!!
- Matthijs

Harderwijk

★★★★★
Voor ons nieuwe Festival "Bloomin'" op het Chr.College Nassau-Veluwe te Harderwijk hebben we de Lucky Photo Booth voor 3 uurtjes ingehuurd.Het was een groot succes.Vele leerlingen en andere bezoekers hebben zich laten vereeuwigen en konden daarna met een mooie foto, voorzien van ons schoollogo en Bloomin'-logo tevreden naar huis.
- heico

Utrecht

★★★★★
Hoi Luuk en Jeremy, Hartelijk dank voor de foto’s en jullie aanwezigheid afgelopen zaterdag! Jullie hadden het allemaal erg goed geregeld en we zijn dan ook zeer tevreden over jullie service. We zullen jullie dan ook zeker aanbevelen bij kennissen en collega’s Wellicht tot een volgende keer! Groet, Eva van Universiteit Utrecht
- Eva van Universiteit Utrecht

Amsterdam

★★★★★
Wij hadden een onwijs fijne bruiloft gehad en leuke foto's gekregen van luckyphotobooth. Alles stond op tijd klaar en de eigenaren waren heel vriendelijk, vrolijk en erg behulpzaam. Zeker een aanrader!
- Bünyamin en Nariç

Emmeloord

★★★★★
Geweldige service. Ondank dat we rijkelijk te laat waren met het regelen was alles perfect voor elkaar. De hosts waren, net als Luuk, erg vriendelijk. We zijn blij dat we jullie hiervoor hebben ingehuurd! We zijn dan ook erg blij met het gastenboek met alle leuke en gekke foto’s die erin staan! Nogmaals dank
- Harry

Nijmegen

★★★★★
Op ons trouwfeest hebben we de Lucky Photobooth gehuurd. Dit was een groot succes! Het is een leuke herinnering voor iedereen aan deze avond en ook gelijk een bedankje aan onze kant. Het gastenboek is daarnaast een leuk aandenken voor ons. Het contact met Lucky Photobooth was prettig, ze reageren snel en denken goed mee over het ontwerp. Op de avond zelf was Luuk aanwezig, ook daar kregen we van de gasten erg leuke reacties over. Hij heeft aanvullend nog foto's gemaakt wat ook weer een erg leuk en onverwacht aandenken is. Kortom, ik zou iedereen aanraden om Lucky Photobooth in te huren voor een feest!
- Suzanne

Apeldoorn

★★★★★
Ons jaarfeest is mede door de aanwezigheid van Lucky(Luuk) Photobooth uiterst geslaagd verlopen! Te leuk om alle collega's het hok in te zien duiken en eea te laten vastleggen. Mooie ludieke herinneringen aan een mooie avond op papier en ook nog digitaal! Prettig samengewerkt met Luuk samengewerkt, dikke dank!
- herm hullegie

vierlingsbeek

★★★★★
Voor het bruiloftsfeest van mijn zus en haar man hebben we als cadeau een photobooth neergezet op het feest. Een daverend succes!
- Bart van Haaren

Roermond

★★★★★
Superleuke avond gehad. De Lucky Photobooth is een echte aanrader!
- M. Peeters

Heerenveen

★★★★★
De photobooth was zeer geslaagd op onze bruiloft! Heel goed georganiseerd, fijne begeleiding en zeer tevreden over de service voor én na het feest! Top!
- Eva

Groenlo

★★★★★
Het was echt een succes op ons 25jarig jubileum! Bedankt!
- Patrik & Sylvia

Utrecht

★★★★★
Goedemiddag Luuk, Hartelijk dank voor het toesturen van alle foto’s en filmpjes. Mooi dat jij de avond ook geslaagd vond. Dat vonden wij als feestcommissie ook. En we hebben heel veel positieve reacties gekregen op het feest, mede dankzij de Lucky Photobooth. Die is zeker in de smaak gevallen! Ook bedankt voor het mooie filmpje van de avond. We hebben hem al rondgestuurd binnen het bedrijf, zodat iedereen hem kan zien. Nogmaals dank voor de prettige samenwerking en wellicht tot ziens! Met vriendelijke groet, Jan de Glee van ENGIE
- Jan de Glee van ENGIE

Oldenzaal

★★★★★
Lucky Photobooth was een fantastische bijdrage aan ons personeelsfeest. Iedereen heeft met veel plezier gebruik gemaakt van de Photobooth en het geheel leverde hilarische taferelen op. Alle afspraken zijn nagekomen en beloftes waargemaakt, ook de host was zeer professioneel en gaf op een prettige en geduldige manier uitleg; hij had er zelf ook duidelijk plezier in. De fysieke en digitale foto's leverde een mooi resultaat van erg goede kwaliteit. Al met al een mooi concept en absolute aanrader op elk feest. Bedankt! Pharmaline GMP Bereidingsapotheek
- Pharmaline

Nunspeet

★★★★★
Wat hebben wij GENOTEN! Het was een fantastische dag van begin tot eind. Het feestje was erg gezellig en de photobooth viel goed in de smaak! We hebben al wat foto's bekeken en daar lachen wij goed om. Jullie deden het super leuk! Lieve groet, Marko en Marieke (M&M)
- M&M

Groningen

★★★★★
Dank voor de Fotobooth op onze trouwdag 8/9/2018 in Havelte. Prima voor elkaar. Ook de begeleiding was vakkundig en zeer vriendelijk, Hartelijk dank!
- Theoman

Apeldoorn

★★★★★
Wat is er een lol geweest op ons feestje afgelopen vrijdag! Onze gasten hebben zich geweldig uitgeleefd bij Abi en Delano; wij genieten van deze ontzettend leuke herinnering! Super gedaan Lucky Photobooth! Bedankt voor deze herinnering! Zeker een aanrader voor een feestje!
- Willemien Kemkes-Brouwer

Amsterdam

★★★★★
Hoi Luuk, Bedankt voorde ontzettend goede zorgen voor en tijdens het evenement! Het was een geslaagde middag/avond en dankzij jullie net even specialer. De foto’s zijn erg leuk geworden! We zullen jullie zeker een volgende keer weer benaderen! Hartelijke groet, Manon van Maurik De Familie Film & TV
- M. van Maurik. De Familie Film ^TV

Hengelo

★★★★★
Alles was goed geregeld! Top Service!!! De Gasten en wij waren tevreden en het was so much fun! Bedankt voor alles! Groetjes Simone en Sandra
- Sandra Criscillob

Emmeloord

★★★★★
Hallo Luuk, Heel erg bedankt voor de fotostrips en het leuke filmpje! Onze gasten waren allemaal onwijs enthousiast over de photobooth! Mede daardoor is onze bruiloft erg gezellig geworden. ☺
- Gerjan en Ingrid

Kampen

★★★★★
Luckyphotobooth was aanwezig op de Mooiste Dag 2018. Dit is een motortoertocht voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking uit Kampen en omgeving. 250 motoren hebben een deelnemer achterop en een aantal deelnemers gaan met de bus mee. Dan vertrekken wij naar een feestlocatie in het bos. Dit jaar was dat in het Koningin Wilhelminabos in Dronten en daar konden onze deelnemers dus ook op de foto in de photobooth. Ontzettend leuk! De service is goed, de snelheid is goed. Heel erg bedankt dat jullie er bij waren en hopelijk tot een volgende keer!
- Stichting Live Life

Doorwerth

★★★★★
Op onze bruiloft stond de lucky photobooth er. Gasten waren erg enthousiast, en wij zijn erg blij met de herinneringen in het mooie gastenboek en de online versie!
- Maaike en Rene

Heino

★★★★★
Wij hebben op 15 juni ons huwelijk gevierd en hadden voor het feest een booth gehuurd. Deze viel ontzettend in de smaak en iedereen heeft er van genoten. Perfecte service en altijd met een glimlach. Ons prachtige dag is mede dankzij de booth ontzettend geslaagd.
- Yvonne van Hasseld-Reuvekamp

Dwingeloo

★★★★★
Jullie waren aanwezig op ons 25-jarig huwelijksfeest en het was helemaal TOP! Prima geregeld en het gaf veel lol!
- Paul & Ilonka

Oosterwolde

★★★★★
onze bruiloft alweer bijna 2 jaar geleden.. we hadden ook via dit bedrijf een photobooth op onze bruiloft en het was echt een succes!! Nog steeds kijk ik af en toe alle leuke fotos terug. Top bedrijf, goeie service!! Eigenlijks is de fotobooth op elke bruiloft onmisbaar;)
- K.G.K

Delft

★★★★★
Wij hebben ook echt met tranen op onze wangen gezeten van het lachen toen we de volgende dag het gastenboek bekeken. Wat een fantastische avond! Ik wil jullie echt onwijs bedanken voor de avond, het was geweldig en de photobooth viel in goede smaak. Leuk en behulpzaam personeel met leuke ideeen! Zeker een DIKKE AANRADER!
- Hans & Vivianne

Hooglanderveen

★★★★★
Lucky Photobooth hadden we ingehuurd voor ons trouwfeest op 16 juni 2018 en was een groot succes. De Photobooth en de hosts sloegen goed aan bij ons en de gasten en de hosts (Jeremy en Iris) hadden alles goed opgezet en begeleid die avond. Ook wij raden Lucky Photobooth aan want hun service en voorbereiding zijn zeer goed.
- Irma en Dave